Jump to content
Juoksufoorumi.fi


jukkar

Nike Epic React Flyknit

Recommended Posts

Ekat Niket ikinä ja hieno kokemus! Jouduin palattamaan NB 890 epäsopivina ja sain tilalle Epic Reactit. Lievää epäluuloa tuntien marssin kotiin ja ekalle lenkille. Ensivaikutelma oli vähän "paksun" oloinen, mutta heti huomasin mitä tarkoittaa vakaus juoksukengistä puhuttaessa. Löysiin New Balanceihin verrattuna ero oli huikea. Vaimennus on hyvä ja silti kengät on kevyet.

 

Nyt on takana n.200 km ja taidan tästä eteenpäin juosta lähes kaikki lenkit näillä vaikka komerossa on uudet NB Sonicit.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 tuntia sitten, jukkar kirjoitti:

Ensivaikutelma oli vähän "paksun" oloinen, mutta heti huomasin mitä tarkoittaa vakaus juoksukengistä puhuttaessa. 

Vakaus koskee pohjaa, ei päällistä. Eli jos henkilöllä on esim. reilusti ylipronaatiota niin se päällinen ei tarjoa tukea ja kengästä tulee epävakaa. 

 

Hyvä kenkä tuo on ja melkein parempi lifestyle kuin juoksukenkänä. Todella onnistunut muotoilu. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hommasin nyt noi Epic React Flyknit 2:t ihan katumuotimielessä, mutta ajattelin juosta niillä ensin muutaman lenkin. Eilisen kympin perusteella täytyy sanoa, että pohja on oikeasti hyvä. Punnitsin kengät ja ne on 239 grammaa, joten kevyt, joustava ja mukava. Todella hyvä varsinkin kevyemmille lenkeille. Ekoilla askelilla se pohja tuntui vähän laiskalta, mutta ei se sitä ole, vaan oikeinkin mukava. Ongelma on päällinen. Ei saa lukkonauhoitusta, joten niissä on koko ajan sellainen heel slippage -fiilis. Kantapää nousee varmaan pari millimetriä joka askeleella ja sen huomaa ja se ärsyttää. Ehkä siihen tottuu, ehkei sillä ole väliä, mutta itse haluan, että kantapääni on oikeasti lukittuna paikallaan juostessani. Se on se perimmäinen syy, miksen tuolla kengällä kovinkaan paljon aio juosta ja toisaalta se, että kenkä on niin hyvännäköinen, että haluan käyttää sitä kaupungilla. 

 

Tänään ajattelin antaa kengille vauhtia matolla ja käydä ryhmäliikunnassa. Jos fiilis on edelleen hyvä, niin huomenna sitten HIIT ja mm. viivajuoksuja. 

DSC_9472.JPG

DSC_9475.JPG

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vahva suositus ryhmäliikuntatunnille. Aika nappiin osuu shortsien kanssa tuo kantavahvikkeen ja pohjan väri. Menin tunnille aika viime hetkillä kiireiden vuoksi, joten tuli tehtyä sellainen juhlista tuttu näyttävä entré eli paikalle silloin, kun kaikki ovat jo saapuneet. Herätti huomiota. Toisaalta muut olivat vähän taviskuntoilijoita, mutta kyllä näillä kengillä huomio on taattu. Koko porukka kääntyy katsomaan, että nyt tuli mestari saliin. Eli periaatteessa nämä olisivat kyllä salikäytössä aika näppärät. Suosittelen kyllä, jos tahdotte salille vähän parempaa kuin jotkut perusasicsit. Kertokaa kotona muijallekin, jos hekin haluavat huomiota tai jos he haluavat, että te esiinnytte eduksenne.

DSC_9489.JPG

DSC_9491.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy