Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Sign in to follow this  
ZeroDiesel

Esportin 6 kk + 2 kk tarjousta jatkettu viikolla

Recommended Posts

Sain sähköpostiin tarjouksen ostaa Areenan 6 kk kortin tänään ja lisäbonuksena 2 kk samaan hintaan. Areenalla ei ollut paikalla ketään henkilöä, jolla olisi ollut oikeudet ja taito kortteja myydä. Tämän vuoksi tarjousta on jatkettu viikolla. Tämä tieto siis suullisesti, kirjallista tietoa ei ainakaan nyt ollut Esportin sivuilla. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänään uudestaan Esportiin 6kk+2kk korttia ostamaan. Edellisestä kerrasta viisastuneena soitin etukäteen, kysyin saako kortin tänään ja puhelimessa vahvistettiin että klo 12.00-17.00. 

Menin klo 16.00, myyntikoppi tyhjä, hetken kuluttua tulee reipas verkkariasuinen henkilö joka iloisen kepeästi kertoo että korttia ei saa tänään kun "se työntekijä ei saapunut töihin". Oma verenpaine sekunnissa yli 200 ja sen verran korotin ääntä että tuli toinenkin henkilö selittämään tilannetta. Kerroin tulevani tänne nyt toista kertaa ja vieläkään ei onnistu vaikka soitin nyt etukäteen. Kiihdytin itseäni vielä sen verran että opastin nuorisotyöntekijöitä että pankaan nyt pentele sitten ilmoitus teidän sivuille ettei onnistu jos kerran tiedätte sen. Toinen livisti koppiin piiloon ja toinen pahoitteli pariin kertaan ihan asiallisesti. Lähdin meneen.

Nyt tuntuu että olin kyllä liian tyly. Ei tuossa episodissa liian hitaasti juoksevien nylkkyjen maine parantunut. Ja työelämän kynnyksellä oleville nuorille tuli paha mieli, tai sitten ne nauraa lasikopissa kuollakseen miten helppo on uunottaa sitä yhtä kärttyisää huonotukkaista nylkkyä...

  • Sad 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ulkopuoliselle työntekijämäärä näyttää varsin pieneltä. Silti on pystytty kk-kortin myyminen organisoimaan noin huonosti. Mahtaako tarvita 3 x 2 pv koulutuksen, sukuselvityksen, 3200 m cooperissa ja 7000 ig-seuraajaa että pätevöityy. Ja tämä on vain ja ainoastaan organisaation eli johdon vika joiden ”uhreja” nämä nuoret työntekijät ovat. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitokset viestistä. Sain sähköpostiviestin, katselin aikani ja en lopulta edes yrittänyt jatkaa pitkää vuosittaista perinnettä tämän tarjouksen kanssa. Yhden päivän, vain tiettynä torstaina voimassa oleva tarjous ei kaiketi tavoittele vakioasiakkaita vaan hätäisiä päätöksiä tekeviä uusia asiakkaita.

 

Esportin kk-kortin hinta etenkin ilman tarjousta on minun käyntimäärilläni turhan korkea. 10-kortti ja jopa kertaliput tulevat edullisemmiksi. Hallinpitäjällä kiinteistön kulut pyörivät tietysti kesät talvet ja kerta-asiakkaat eivät ole varmaa tuloa. 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy