Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Juoksufoorumin testissä Polar Ignite


Seppo
 Share

Recommended Posts

Miten hyvin pystyt @Seppo ennustamaan uni/palautuneisuusmittauksen tuloksen? Eli onko mittaus enempi numeerinen vahvistus omiin fysiologisiin tuntemuksiin vai paljastiko jotakin olennaista treenin kannalta mitä olisi jäänyt muuten havaitsematta? Muutitko harjoittelua tuon perusteella? Puhuit että enempi unta on testissä parempi ja senhän melkein näkee kellosta jos ei pahemmin valvottanut nukkumaanmenon jälkeen. Jos taas kävi kierroksilla ja pyöri koko yön niin senkin tietää ilman kelloa..jos on edellisiltana treenannut myöhään niin senkin muistaa tai näkee hpk:sta..?

Link to comment
Share on other sites

@perttu Mun mielestä Suunto 5 oli herkempi näyttämään punaista. Ignite kun vertaa omiin aikaisempiin tuloksiin niin se oli hieman armollisempi. Mutta kaikista näistä mittareista mitä oon testannu niin Igniten kohdalla tuli sellainen fiilis että haluaa parantaa niitä omia tuloksia. Helpointenhan se onnistuu nukkumalla enemmän. Että sikäli se on kyllä kaikista kannustavin. Toki jos sitä käyttää vaikka 6kk niin sitten alkaa tulemaan arki vastaan että kuinka paljon enemmän voi nukkua. Lyhyellä aikavälillä tuloksia on helpompi parantaa kun aluksi nukkuu huonosti. 

 

Vahvistaa numeerisesti tuntemuksia, mutta mahtu sinne mukaan myös päiviä jolloin ei vastannut tuntemuksia. En muuttanut harjoittelua tulosten takia. 

Link to comment
Share on other sites

Osallistu keskusteluun

You are posting as a guest. Jos olet jo rekisteröitynyt, voit kirjautua tästä sisään lähettääksesi vastauksen.
Huom!: Ilman rekisteröitymistä lähetetyt viestit tarkistetaan ennen julkaisua mainosrobottien yms. takia.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy