Jump to content
Juoksufoorumi.fi

La 3.3.07


T.A.
 Share

Recommended Posts

113mins, 20kms, av hr 140, pace avg 05:36, 1484 kcals

+3 astetta, loskaista. Juoksumotivaatiot olleet ihan pakkasella, enkä tänäänkään olisi varmaan lähtenyt lenkille, ellei Samilta olisi tullut mailia. Kierrettiin sitten perinteinen Keilaniemi. Alussa juoksu oli kauheeta puuskutusta, polvet ja nilkat tuntuivat kipeiltä, ja juoksu oli todella nihkeätä. Länsiväylän mutkassa alkoi jo kulkea paremmin, eikä haitannut että sukat ja tossut olivat ihan likomärät. Kotimatkalla oli pakko ohittaa yksi toinen juoksija, mikä sitten hieman hiveli itsetuntoa. Tuntuu, että kyllä sitä sitten jaksaakin juosta. Päivän opetus: kun motivaatiot on nollissa eikä juoksu maista, niin kannattaa vaan mennä lenkille. Himassa on kuitenkin aina lopulta se euforinen fiilis kun on tehnyt päivän lenkin. Ja menihän tuo lenkki tänään vähän normaalia nopeammin, tosin olivathan sitten nuo sykkeetkin aika syvältä.

Muuten, Madonnan Music Inferno on hyvä juoksubiisi! :038:

Link to comment
Share on other sites

Iltapäivällä 2 tuntia vatsalihastreeniä liukurimäessä lasten ja lapsen lasten kanssa. Hiki tuli! Mäen päälle kavutessa oli aina 1-3 mukulaa pulkassa painolastina. Harmitti, kun ei ollut sykemittaria mukana, mutta treenistä se kävi:) Tämän jälkeen kävin vielä lynkyttämässä oman lenkkini.

8.8km - 56min - 6.21min/km. Ilman mittaria. Aika raskas oli keli, pehmeää ja sohjoa, liukastakin paikkapaikoin.

Link to comment
Share on other sites

Selitellään ensin, että missä meni metsään. Elikkä viikolla podin vatsaflunssaa, ja viime viikon sunnuntaista lähtien oli siis pöpö päällä. Ei ärhäkkä, mutta jotain oli pielessä koko viikon. No, tänään ei päässy Tiksin halliin, kun siellä oli jotkut kisat, joten pakko oli tehdä jotain, joten lenkille...päänsärky toki hävis, mutta vähän limaa lensi vielä. Järkeä vai ei...no tällä hetkellä ihan ok olo. Vantaan maran reitin rykäsin lyhennetyllä versiolla, joten matka siksi hiukan lyhkäsempi. Sykkeet kertonee jotain, että ei ihan kaikki ollu kohdallaan.

7.8 km / 54:32 / 6:59 min/km (käytännössä 7 min) / avg. 148 (ei saa toistua)

maks. 166 (ylämäkiä en kävele näin lyhkäsillä lenkeillä)

p.s. Boikotoin myös Ikeaa, vaikka siellä on joskus "pakko" käydäkin.

Link to comment
Share on other sites

Peipsillä luistelemassa Kalevipoja uisumaratonilla, matkana 25 kilometriä. Täällä Virossa on ollut lämpötila nollan yläpuolella koko viikon, joten jää oli älyttömän huonossa kunnossa. Tai no, minulla iski epätoivo vasta 15-18 kilometrin kohdalla, kun luistimet upposivat ihan joka potkulla (joita voisi askeleiksikin nimittää) jään sisään. Lähdin vasta sitten kokeilemaan luistelua radan ulkopuolella, jossa kaikki muut luistelivat. (Joku viksumpi olisi saattanut kokeilla aikasemmin.) Ja siellähän oli suorastaan hienoa mennä! Ilmeisesti lumi oli suojannut jäätä eikä se siksi ollut niin pehmeää kuin auratulla radalla.

Ja luistelijoista pidettiin hyvää huolta. Matkalla oli (kai) kolme huoltopistettä, kaikilla sai leipää, rusinoita ja yrttiteetä ja kahdella keittoa. Eihän sinne sentään urheilemaan ollut tultu. :party0051: Ja mitalikin on hieno.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy