Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Apua, ilmoittautuminen Tukholmaan suljettu!


Recommended Posts

Voinko vielä päästä mukaan Tukholman maratonille? Ostin risteilypaketin mutta en muistanut ajoissa ilmoittautua kisaan. Voiko toisen paikan ostaa? Jos, mistä?

Taitaa olla jo täynnä maraton ilmoittautumisten osalta, nyt vaan kärppänä tarkkailemaan myynti-ilmoituksia kyllä niitä tulee myyntiin sairastapausten vuoksi.

Toivotaan parasta, että pääset mukaan.

Link to comment
Share on other sites

Vaikuttaisi siltä että et voi enää päästä juoksemaan, ainakaan omalla nimelläsi.

Toki voit yrittää ostaa jonkun toisen ilmon. 2004 Tukholman maratonilla oli lähtöalueella useampi kyltin kanssa "halutaan ostaa lähtölupa". Eräskin kertoi sitten myöhemmin laivalla saaneensa hyvän ajan vaikka ei ollut laittanut edes lenkkareita jalkaan ;)

Link to comment
Share on other sites

Kiinni ei auta jäädä, jos haluaa myöhemmin samassa skabassa juosta. Järjestäjät kai uhkaavat elinikäisellä kilpailukiellolla kiinnijääneitä. Liekö uhkailua vai totta, onko kellään käytännön kokemusta?

Ei olisi ihme vaikka saisikin kiellon osallistua ko. tapahtumaan tulevaisuudessa, kilpailussa sinua ei saa edustaa muut kuin sinä itse.

Tiedä sitten miten onnistuu sopiminen järjestäjien kanssa jos saa ostettua ilmoittautumisen hyvissä ajoin ja ilmoittaa siitä järjestäjille.

Aloittajan kannattaisi ottaa yhteyttä edustajaan suomessa ja kysyä olisiko mitään saumoja.

Esitetilaukset ja tiedustelut: Stockholm Marathon, Reino Kärkkäinen, PL 21, 02321 Espoo.

Puh. ja faksi: 09-256 30 01 (puhelin iltaisin, muulloin vastaaja) sähköposti: suomi@marathon.se

Link to comment
Share on other sites

2005 pääsin mukaan kun yllättäen otettiin lisää ilmoittautumisia, lainaus Juoksija-lehden internetsivujen uutisista:

Lisäpaikkoja Tukholmaan - 22.04.2005

Juoksijoille, jotka eivät ehtineet ilmoittautua Stockholm Marathonille ennen 17.000 osanottajakaton saavuttamista 18.3, tarjoutuu nyt uusi mahdollisuus. Joiltakin ulkomaisilta maratonmatkoja järjestäviltä matkatoimistoilta on tullut yhteensä 100 peruutusta. Tästä syystä järjestäjät ottavat nyt vastaan 100 uutta ilmoittautumista Stockholm Marathonille 4. kesäkuuta. Ilmoittautuminen avataan internetissä tiistaina 26.4. klo 10.00 Ruotsin aikaa osoitteessa www.marathon.se/fin Ilmoittautuminen on mahdollista vain internetissä. Ilmoittautumismaksu on 70 euroa.

Link to comment
Share on other sites

neuvoistanne.

Kannattaa huudella ongelmiaan: erään firman työntekijä otti yhteyttä ja sanoi, että heidän joukkueestaan on jäämässä pois nainen, jolla on polvivamma. Huomenna selviää, voinko tosiaan vaihtaa hänen tilalleen järjestäjänkin puolesta. Se olisi mahtavaa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy