Jump to content
Juoksufoorumi.fi

26.2. Maanantai


jogger
 Share

Recommended Posts

Katos, sain avata synttärinä. Hieno lahja!

-5 astetta, pilvistä. Tarkoitus oli luistella 10x Taivallahden jäärata, mutta jää oli ihmeen sohjoista ja pehmeetä. Juuri teroitetut luistimet upposivat jäähän niin syvään että olin lentää pari kertaa. Lopulta rupuset 3 kierrosta, eli 4,2 km Helsingin liikuntaviraston mittausten mukaan ja 3,6 km Jupiksen GPS:n mukaan...

Jotain 30 minuuttia, oisko syke 113? (sykemittarikin jäi kotiin...).

Limboluistelusuorite. Huomenna parempaa.....:yaya:

Link to comment
Share on other sites

Joggerin synttärin kunniaksi tasarahalenkki, 10km 5:46/km avg 153. Olisi pitänyt syödä tänään kunnolla niin ei olisi ollut niin takkusta tuo touhu, selvästi energiasta pulaa. Koko matkan mietin maksisvoikkoa, jonka sitten kotona sipasinkin.

Ensi kerralla paremmin.

5:51/147

5:52/159

5:45/153

5:44/148

5:39/152

5:46/154

5:50/154

5:41/153

5:48/156

5:42/157

Link to comment
Share on other sites

Huilia, saas nähdä tuleeko talven ensimmäinen flunssa päälle.

Toivottavasti tämä olo johtuu vain tämänpäiväisestä hieronnasta, joskus aiemminkin on tullut tällainen olo kun jumit lähtee liikkeelle.

Huomenna olis tarkoitus lähteä Esporttiin juoksemaan. No, suihkuun ja nukkumaan, katotaan aamulla tilannetta.

Link to comment
Share on other sites

15km 1.20. Alku hitaasti, loppu reippaasti.

Pirkkolan kolmonen taisi olla koko lenkin liukkainta aluetta. Siinä on nyt sellainen todella kova ja kiinteä jää paikka paikoin alla ja aivan liian vähän irtosoraa sen jääkentän päällä. Jos joku on aikonut ottaa siellä vk:ta lähiaikoina niin tämä tiedoksi, että lipsutteluksi ja ehkä kaatuiluksikin menee. Pyöräteillä pito oli paljon parempi, hiekoitus myös.

Link to comment
Share on other sites

8 km kiihtyvällä vauhdilla alun 6 min/km vauhdista lopun 5 min/km vauhtiin. Lopuksi vielä pari kilsaa hölkkää. Lenkin keskivauhti 5:24/km ja keskisyke 148. Juoksu kulki mukavasti, mutta...

tätä viestiä naputellaan nyt yhdellä kädellä, kun toinen on kantositeessä. Yleensä laitan aina piilarit vk-lenkeille, jotta välttyisi kaatumisilta, mutta enpä laittanut tänään, kun oli mukamas kiire lenkille. No tietysti kaaduin ja nyt vasen kyynärpää ei juuri taivu mihinkään suuntaan. Elelen vielä toivossa, että olis vaan joku pieni venähdys, mutta kai sitä on huomenna lähdettävä näyttämään työterveyteen. Ei varmaan erikseen tarttis sanoa, mutta ottaa melko rajusti päähän just nyt.

Link to comment
Share on other sites

No tietysti kaaduin ja nyt vasen kyynärpää ei juuri taivu mihinkään suuntaan. Elelen vielä toivossa, että olis vaan joku pieni venähdys, mutta kai sitä on huomenna lähdettävä näyttämään työterveyteen. Ei varmaan erikseen tarttis sanoa, mutta ottaa melko rajusti päähän just nyt.

Joo noi kaatumiset kyllä vatuttaa. Onneksi itselläsi meni vain käsi, eihän sillä mitään tee ;-). Mulla meni lonkka pari viikkoa sitten kun en tajunnu laittaa kättä eteen kaatuessa.. Selkään pisteli jonkin aikaa tuon kaatumisen jälkeen mutta nyt jo helpottaa. Kyllä talvinen liikunta on sitten riemukasta!

Flunssa pukkaa täälläkin, uskaltauduin kuiteskin ihan kevyelle hölkälle. Katotaan nyt miten viikko lähtee käyntiin.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy