Jump to content
Juoksufoorumi.fi

1.12


kurppa
 Share

Recommended Posts

Yritin käydä juoksemassa, mutta ei oikein napannut tuo vasen jalka.

Joten siirryin hiihtoladulle. Olin aamun ensimäinen, joten latu oli lumen peitossa, joten siitä tuli sitten raskas ja hikinen 40 minuuttinen.

Asiasta toiseen. Tuo lenkki on sellainen ympyränmuotoinen. Mutta kun pelkään noita alamäkiä, hiihdän niin, että lähden mäen alta, päädyn mäen päälle ja käännyn takaisin, että vältyn siltä mäen laskulta pyllyllään. Käyhän se näinkin.

Link to comment
Share on other sites

Itsekin viihdyin ladulla, kun tuo polvi ei vieläkään tykkää juoksemisesta. Mukava päästä liikkumaan, meinasi jo pälli ruveta leviämään tuon polven takia. Aikaisempiin alkutalven hiihtoihin verrattuna suksi kulkee nyt hienosti, kyllä on tuo juokseminen tehnyt terää! Wassuakin tuli vedeltyä pitkät siivut. :peukku

Link to comment
Share on other sites

20min vr + 2*3km 11.50 (4min pal) + 20min ver.

Mun lenkkipolut on Keskuspuistossa ilmeisesti erilaiset kuin muilla, kun pystyin seuraamaan edellisen päivän lenkin askeleitani maasta. Missäs kaikki Helsingin seppolaiset on kun metsät ammottaa tyhjyyttään? Nyt pitää treenata, että pystyy sitten keväällä treenaamaan!

Link to comment
Share on other sites

Tämän viikon veekoo-harjoitus oli maratonvauhtista seuraavasti: 4,2 km PK (5 min/km) + 7,75 km MV (4:21 min/km) + 1,6 km PK (5:10 min/km), yhteensä 13,5 km.

Maratonvauhtinen sujui keliolosuhteet huomioon ottaen ihan mukiinmenevästi. Juoksu olisi saanut olla hieman rennompaa, mutta onhan tässä koko talvi aikaa vääntää...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy