Jump to content
Juoksufoorumi.fiRecommended Posts

 • Replies 188
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Kiitos vinkistä, laitanpa kirjanmerkkeihin valmiiksi. Vielä kun saisi samana päivänä @Seppo Challenge 2:59 livestreamin Vantaalta olisi penkkiurheilijan päivä täydellinen👍

Et ole ainoa, Eldoretissa kaikki ovat kanssasi samaa mieltä: pelleily juoksu😅  

Hiljakkoin Wienissä tehtiin "kenraaliharjoituksia" ennätysyritystä varten:     

Posted Images

Vetoapu tuohon yritykseen lienee aika hankalasti saatavilla, 25 kilsan jälkeen olisi jokatapauksessa omillaan, jos jäniksien pitää olla alusta asti mukana olleita. Toivottavasti löytyy tasainen reitti, jossa liki puolet mennään myötä tuuleen ja toinen puolisko tyynessä. Kuntoa parantamalla tuskin on saatavilla paljoakaan edellisistä noteerauksista, eikös Eliud ole jo aika iäkäs ukko. Toivottavasti painelee alle 2:00:00 vaika Teslan peräkoukussa roikkuen.

 

EDIT: Eliud vaikuttaa kyllä niin humblelta ukolta, että olisi vaikeaa uskoa ettei hän olisi puhtaana liikkeellä. Taitaa olla myös ainoa, joka 2 tunnin rajaa voi edes tavoitella tällä hetkellä. Ja jos next% on oikeasti parempi, kuin 4%, niin 2 tunnin alitus tullaan kyllä näkemään....

Link to post
Share on other sites

Praterhan oli aikanaan keisarillista metsästysmaata, joten aika sopivaa, että siellä metsästetään haamurajaa. Varalan maratonseminaarin vetäjä sanoi vuonna 2009, että maraton on elitistinen laji, niin sitä voisi nyt alleviivata se, että Praterin alueelle pääsy oli aikanaan sallittu vain aatelisille.

Toki on niitä muitakin syitä keksitty, miksi tuo paikka on juuri sopiva:
 

Lainaa

The first recorded races in the city took place in 1740 and from 1820 The Prater became the heart of Vienna’s running community. The park remains the number one running venue in the city to this day and is at the heart of the annual Vienna City Marathon.

The Prater athletics track, the Vienna Athletics Centre, was also the location for a world distance running record by another Kenyan athlete, Henry Rono, in 1978.

Henry Rono ran 27:22:05 to break the world 10,000m record in Vienna where he was paced by Jos Hermens – the man who founded Global Sports Communication, the management agency of Kipchoge.

Legendary athletics coach Franz Stampfl, who coached Roger Bannister to the world’s first sub four-minute mile, was born in Vienna in 1913. Stampfl pioneered the science of interval training for distance runners.

 

Suomalaiset puolestaan muistavat alueen siitä, kun Alho teki Klubille maalin Ernst-Happel-Stadionilla ja seura selvisi Eurooppaliigan lohkovaiheeseen.

 

Aika moinen luotisuora tuo reitti tosiaan on kun 4,3 kilsaa juostaan suuntaansa täysin suoraa ja sitten tosiaan tuollaiset kierrokset päissä. Maailmanpyörästä voisi olla kiva katella kisaa.

Course-Announcement-Image_FINAL.jpg

Link to post
Share on other sites

Jänisten vetoapu on ilmeisesti järjestetty samalla tavalla kuin edellisessä yrityksessä, eli ryhmä jäniksiä vetää tietyn matkaa, sitten vaihtuu toinen ryhmä jne. 

 

Tämäkään ennätys - sikäli kuin se syntyy - ei siis tule olemaan virallisesti hyväksytty ME, mutta yhtä kaikki huima suoritus jos onnistuu, ja toki tietysti silloinkin vaikka aika jäisikin hieman päälle 2 tunnin kuten viimeksi. Aika 1:59:59 tarkoittaisi tasaisella vauhdilla että jokainen kymppi pitää juosta noin 28:25 + 2195 m siihen päälle. 

 

Link to post
Share on other sites

Osallistu keskusteluun

Voit nyt heti vastata ketjuun ja rekisteröityä myöhemmin. Jos olet jo rekisteröitynyt, voit kirjautua tästä sisään lähettääksesi vastauksen.
Huom!: Ilman rekisteröitymistä lähetetyt viestit tarkistetaan ennen julkaisua mainosrobottien yms. takia.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Ketjua lukevat   0 members

  Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä


 • Tästä mainospaikka alkaen 30e+alv/kk. 

   

  Yli 10 000 kävijää/kk

  n. 350 000 sivulatausta/kk

 • Sivulataukset 13.11.2020 alkaen: Web Hits

  Yksittäiset kävijät 13.11.2020 alkaen: Web Hits
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy