Jump to content
Juoksufoorumi.fiArsi 69

Polar Ignite

Recommended Posts

On speksien perusteella aika hyvä mittari tuohon hintaluokkaa. Tappaa Suunto 3:n ja lyö kovasti kiilaa myös joihin muihinkin kuntoilijamerkkeihin kuten Fitbitiin. Minusta Vantage M:llekään ei ole enää mitään markkinoita. Myyvät ne pois ja syksystä lähtien on sitten mahdollisesti olemassa vain yksi Vantage ja se on se parempi malli. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tämähän on just sopiva kilpakuntoilijalle noiden treenisuositustenkin vuoksi. 

Huippu-urheilijoille sitten V-malli. 

Huvittaa vähän kun halpis malliin tulee uusia ominaisuuksia joita kalleimmissa malleissa ei ole. 

Tälläiselle veteraaniurheilijalle sopisi erinomaisesti. 

Pitää laittaa harkintaan, kun vähän käyttökokemuksia kuulee enemmän. 

 

 

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moi, tämähän on aika kiinnostava kello. Tosin akunkesto saisi olla parempi. Kiinnostaisi kyllä hypätä takaisin Polariin Garminista. Sen verran susi tuo Garmin Connect sovellus.Toivottavasti tässä olisi kello joka kelpaisi ympärivuorokautiseen käyttöön. Jossain oli maininta että Vantage malleihin tulisi samat ominaisuudet syksyllä, eli sen takia arveluttaa että saako esim. M kellosta sitten enemmän iloa  kuin tästä?

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eikö ketään kiusaa se fakta, että tuossa on vain yksi nappi? Siinähän sohit näyttöä, joka on luultavasti Vantagen tapaan suunniteltu hävittäjälentäjien näkovaatimusten mukaan. Eikä tuo rampautettu akkukestokaan nyt mitään hurraa-huutoja aiheuta.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 tuntia sitten, Baltsu kirjoitti:

On speksien perusteella aika hyvä mittari tuohon hintaluokkaa. Tappaa Suunto 3:n ja lyö kovasti kiilaa myös joihin muihinkin kuntoilijamerkkeihin kuten Fitbitiin. Minusta Vantage M:llekään ei ole enää mitään markkinoita. Myyvät ne pois ja syksystä lähtien on sitten mahdollisesti olemassa vain yksi Vantage ja se on se parempi malli. 

 

Voi johtua siitäkin että itse omistan M:n mutta olen eri mieltä 😃

 

Itse valitsisin edelleen M:n ennemmin kuin Igniten. Pidän 5 napin käyttöliittymästä enemmin kuin touch + 1 nappi ja melkein tuplaten akunkestoa (aktiivista 30h vs. 17h). Muuten ominaisuudet on aika samat kunhan 4.0 softaversio tulee Vantageillekin ( https://www.polar.com/en/vantage/updates ).

 

Näytön kirkkaus (eli sen puute) ei M:ssä tosiaan itseäni ole häirinnyt, en osaa sanoa ottaisinko mieluummin Igniten kirkkaamman joka välillä sammuu kokonaan vai Vantagen kokoajan päällä olevan. Mutta Vantagen 4.0 softa sisältää "Constant backlight setting for training: you can choose to have the backlight always on during training sessions." joka tasoittanee hieman tilannetta.

 

Summa summarum: Polarin Vantaget + Ignite setti vaikuttaisi aika kilpailukykyiseltä tällä hetkellä, erityisesti niille jotka haluavat kellon pääasiassa urheiluja varten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Ketjua lukevat   0 members

  Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä

 • Samanlaisia ketjuja

  • Arsi 69
   Uusi edullinen sykevyö Polarilta
    
   https://www.dcrainmaker.com/2020/01/polars-new-h9-heart-rate-strap-everything-you-ever-wanted-to-know.html
    
   https://www.polar.com/fi/tuotteet/sykesensorit
    
  • Juoksuontylsaa
   Sykevyötä valitsemassa, kaipaisin kokemuksia lähinnä noiden kahden, Polar h10 ja Wahoo Tickr X, eroista, jos mitään merkittäviä niiden väliltä tai niihin välittömästi liittyvistä ohjelmista tai liitettävissä olevista ohjelmistoista löytyy.
    
   Käyttö olisi alkuun kännykän kanssa, sillä kellon valinta tuntuu liian vaikealta just nyt, ja kuitenkin luultavasti haluaisin sykevyön suorituksiin kellonkin kanssa.
    
   Itse webistä havaittua. Tickr tarjoaa analytiikkaa juoksusta ja yrittää laskea ilmeisesti kuntosaliharjoittelussa toistojen määrää, mikäli käyttää Wahoon ohjelmia. Ja siinä on merkkivalot. Mahdollisesti harjoitus tai tallentava harjoitus käynnistettävissä vyöstä itsestään (Polarissa pitää kaiketi käynnistää Beatsin kautta, jos tallennuksen haluaa).
    
   Polar taasen tarjoaa ehkä tuen vanhoille analogisille protokollille, tarpeeton minulle luullakseni, pari rinnakkaista bt-yhteyttä ja ant+-tuen. Käytännössä suurin piirtein samat tarpeen kannalta kuin Tickr X.
    
   En keksi merkittäviä eroja, en tiedä haluavani analyysiä juoksusta, sillä lähinnä fillaroin, käyn satunnaiseen painoilla tai hiitillä sekä muutamia kuukausia vuodesta kerran viikkoon pelaamassa höntsä-säbää, jossa tosin vauhdit aika kovat, mutta asenne sitäkin rennompi.
    
   Kun oleellisia eroja en keksinyt, ajattelin, että kotimaisuus ja arvaus, että Polarin Beats ja Flow saattaisivat olla edellä Wahoon mahdollisia vastaavia. Menetetyt juoksudynamiikat saa myöhemmin halutessaan.
    
   Ortostaattiset testit ilmeisesti onnistuvat kummalla vain.
    
   Jos mitään oleellista ei suuntaan tai toiseen selviä, haen arvalla näistä kahdesta sen Polarin.
    
   Ainiin, tähän saakka olen seurannut kilsoja, kertojen määrää ja kulunutta aikaa Stravalla. Jatkossa ajattelin laittaa sinne edelleen hyötypyöräilyt ilman sykettä ja pyörällä tehdyt treenit toivottavasti sykkeen kanssa. Muut sitten ehkä, kunhan kokonaismäärät saa jostain kätevästi.
  • Arsi 69
   https://www.dcrainmaker.com/2019/03/garmin-marq-series-detailed-overview-hands-on.html
    
   garminin uusi sykemittarisarja näyttää myös käyttävän Sony GPS piirisarjaa samoin kuin Suunto ja Polar myydään vain valituissa arvokelloliikkeissä.
    
  • Arsi 69
   https://www.polar.com/fi
   https://www.dcrainmaker.com/2017/04/hands-on-polars-m430-gps-watch-with-optical-hr.html


×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy