Jump to content
Juoksufoorumi.fi

La 24.2.07


Lanttu
 Share

Recommended Posts

Talven varmaan onnistunein lenkki osaltani, vaikka päkiä vihoittelikin lopussa. Pukeutuminen oli aika kevyttä, ja lopussa meinas reisiä vähän viluttaa. Juoksin alun ja lopun rauhallisesti ja lenkin keskiosan hiukan vauhdikkaammin. Liekö keveä pukeutuminen vai lievä kunnonnousu, mutta sykkeet osoitti jo parempia merkkejä vauhtiin nähden.

10 km / 62 min / 6:12 min/km / avg. 149 ja max. 163

Link to comment
Share on other sites

Talven onnistunein lenkki täälläkin. Helsingissä Tapanilassa kartta kourassa 14 km pysähdyksineen (kartan lukua ja reitin tarkistamista) 1 h 35 min (netto 1.30). Oikeen kuulkaa juoksi tämäkin mittarikammoinen kerrankin sykemittarin kanssa ja keskisyke 146 eli ihan kivasti. Alussa mittari pomppasi heti 201:een ja aattelin että nyt tuli sydänkohtaus!!! Mutta jatkoin vaan matkaa ja aattelin, että tältäkö se sitten tuntuu. :grin:

Lenkin jälkeen lämpimään saunaan ja venyttelyä. :smiley:

Link to comment
Share on other sites

Kun pakkanen oli tänään vähän laskenut, niin pääsi tekemään viikon vauhdikkaamman harjoituksen: 2 km VR + 8 km VK, 4:50/km, 164 + 2 km VR. Juoksu kulki kohtuullisen mukavasti, mutta kyllä sen huomaa, että talvi on menty reippaalla PK-painotuksella. Onneksi kesään on vielä aikaa, niin ehtii viritellä koneen kisakuntoon.

Link to comment
Share on other sites

Korvaavana uintia (20min) + vesijuoksua (30min) = 50 min. Lonkka vasemassa jalassa hieman äitynyt. Täytyy keventää ja koittaa juosta vain, joka toinen päivä ensi viikolla. Viikko kymmenen meneekin sitten ilman juoksua Levillä hhiihtäen ja lasketellen. Lapista tulon jälkeen alkaa 3 kuukauden ohjelma ennen Tukholmaa :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy