Jump to content
Juoksufoorumi.fiSign in to follow this  
illu1978

Kuulokkeet juoksuun

Recommended Posts

Kokemusta ei ole vastaavista juoksussa, mutta peltorit nurmikkoa leikatessa hiostavat ainakin todella pahasti. Tiedä sitten omaanko vain henk.koht. ominaisuutena kiusallisen paljon hikoilevat korvat. Ja onhan se nyt koko kaliiberikin vähän eri...

 

Itsellä JBL:n Bluetooth kuulokkeet toisinaan pitkiksillä, hyvin pelittää ja pysyy paikallaan. Mallia en kyllä muista.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse olen sankakuulokkeista pitänyt eniten Kossin Porta Pro mallista. Puoliavoin malli antaa hieman ääntä lävitse ja autot ja pyörät kuulee paremmin kuin kuppi- tai nappikuulokkeilla. Lisäksi ovat kevyet.

 

Ainut valitettava asia on, että tuo langaton malli on minusta aika suolaisen hintainen eli sen noin 70€. Valitettavasti bt-lähettimiä ei ole myynnissä kuten 3v sitten oli. Nykyisen lankamallin ongelma on, että varsinkin nopeammilla lenkeillä liitin ottaa osumaa ja tästä seuraa joko biisin vaihtoja tai äänen voimakkuuden laskemista tai molempia joka ärsyttää kesken intervallin. 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse käytän JBL langattomia sankakuulokkeita, olisko malli ollut 55, joissa kuppi tulee korvan ympäri. Tosin alkavat 25 lämmössä parin tunnin jälkeen hiostamaan aika reippaasti. Toiset on Bosen in-earit, jotka pysyvät yllättävän hyvin korvissa pitemmilläkin lenkeillä ja äänen laatu on ihan jotain muuta JBL:ään verrattuna, mut toki hintalappukin on moninkertainen. Ainoa miinus bosessa on, että akku kestää vain 3-4 tuntia. Esim meikäläisen maratoonia ei akku kestää kokonaan. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itsellä nyt ollut noin puoli vuotta käytössä AfterShokz luujohde kuulokkeet. Ei ehkä täydellisin äänenlaatu mutta näillä kuulee musan ja äänet mitä ympärillä tapahtuu. Pyöräillessä, toimistotyössä, juoksussa loistavat ja erittäin mukavat päällä.

 

https://www.verkkokauppa.com/fi/product/52500/jmvqx/Aftershokz-Trekz-Air-luujohdekuulokkeet-Midnight-Blue

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

On kokemusta kuten melkein kaikista JBL:n bluetooth urheilukuullokkeista. Muuten ihan kivat, mutta eivät kestä kovin pitkään aktiivikäytössä. Tuotteessa tosin kahden vuoden takuu, joten saat uudet tilalle tai rahat takaisin kun hajoavat. 

 

Vaimon vähemmän aktiivisessa käytössä kestäneet. 

 

Itse en ole vielä onnistunut löytämään kuulokkeita, jotka kestäisivät päivittäistä hiki/kosteus/kylmyys -rasitusta muutamaa kuukautta pidempään. Nämä ovat olleet toistaiseksi parhaat: https://www.underarmour.com/en-fi/ua-sport-wireless-react-headphones/pid1349599-019?iid=reczone&iidasset=PRODUCT_ALSO_LIKE-ADOBE_TARGET-PDP1 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 24.6.2019 at 16.25, Kylmää terästä kirjoitti:

Power mainostaa 35 eurolla JBL Reflect Contour -mallista bt-nappikuuloketta urheilukäyttöön. Onko tuollaisesta kokemuksia?

Itse ostin 1,5 vuotta sitten nämä kuulokkeet powerista noin 39 eurolla. Viime viikolla kesken soututreenin alkoi rutista ja sitten hetken perästä loppui kukkuminen kokonaan. 

 

Tästä vihastuneena menin kyselee powerista, josko olisi takuu voimassa. Olihan se edelleen voimassa, ja jostain syystä kone väitti, että olisin maksanut näistä 90 euroa.

 

Samaa mallia ei ollut hyllyssä, ja myyjä kyseli että kelpaako 17 egen välirahalla powerbeats3 kuulokkeet, ja tietysti uudella takuulla. Mielestäni ihan hyvä diili, joten hyväksyin tämän. Erittäin hyvää palvelua Powerista 👍🏻👍🏻👍🏻 

 

JBL:t oli ihan hyvät kuulokkeet, niin pitkään kuin ne kesti. Kuitenkin hyvin vaatimattoman vähän käyttöä, kun en niitä muuten käyttänyt kuin matolla juostessa sekä soutaessa.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy