Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ma 19.2.


Lanttu
 Share

Recommended Posts

Palauttelua uiden. 1 km kevyesti. Hyvin uidessa tunsi keskimmäisen varpaan pienen kipuilun...mutta kyllä se siitä. Otan rohkean askeleen, koska ajattelin myös laskea lukuun reippaan kävelyn palautteluksi, jota tuli 3 km kun kävelin hallille ja takas. Ja tässä raikkaassa ulkoilusäässä reippaasti, jotta ei korvat ehtineet vilustua :)

Link to comment
Share on other sites

Tänään superkompensaatiota.

Mennyt viikko oli kevyt huipentuen nuhan vuoksi kahteen lepopäivään. Tänään lähdin kokeilemaan niukahkolla aikataululla ajatuksena vetää hiihtäen kiihtyvävauhtinen. Semmoisen teinkin. Kellottelin Paloheinän kolmosta joka kierroksen päätteeksi ja laitetaas treenin kulku numeroiden valossa, ensin keskinopeus ja perään keskisyke.

3.03/145 2.59/153 2.59/155 2.57/157 2.54/160 2.55/160 2.47/165 2.36/175. Max syke 183. Rajat juosten on 150/170, maksimi 191.

Kiihtyvävauhtinen siitä siis todellakin tuli ja lopussa pystyin nostamaan vauhtia oikein kunnolla. Eipä ole ikinä kolmen minuutin vauhti tuntunut noin kevyeltä. Ei tuntunut oikein missään, kuin vasta parilla viime kiekalla. Aivan mahtavaa oli hiihdellä, täytyy sanoa.

En ollut suksiakaan voidellut ja pakkasta oli 8-9 astetta. Keli oli toki hyvä silti hyvä. Tämä on sitä superkompensaatiota, jos joku. Nyt on varmaa, että hiihtokuntoa täytyy johonki lähteä testaamaan. Tuossa mentiin kuitenkin jo alle 13.30 vitonen ja helposti. Kunhan saan hyvin voidellut sukset alle, niin eiköhän matkavauhdin taso saaha kohilleen.

Lenkin kokonaismitta 25km ja aikaa kului 1.12.30. Huomenna jos sitte rauhallisempaa siivua.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy