Jump to content
Juoksufoorumi.fi

su 18.2.


joukor
 Share

Recommended Posts

Kelpo sää ja kadut hyvässä kunnossa, ei lipsu lipsu keli :)

Niin se on tilanne taalla Teneriffallakin.

10,1 km ... 1:02:00 ... avg 136. Lampotila tanaa 18 astetta ja taivas pilvessa, aivan ihanteellinen juoksusaa.

Tasavauhtista topottelya kivetylla rantakadulla, hyvaa harjoiittelua Rooman maratonin alustaa varten. H-hetkeen aikaa tasan kuukausi!

Link to comment
Share on other sites

16 km ( 5,46 / 140 ). Pilvistä, tyyntä, + 2 astetta.

Viimeisessä pitkässä ylämäessä tuli ohjeita juoksuun! Yksi tuttu hiljensi Hiacella ja huuteli ikkunan raosta, että " ÄLÄ PIRÄTTELE! AN MENNÄ VAA! "

Suomeksi vähän siihen tyyliin, että nyt olisi hyvä hetki aloittaa loppukiri. Yritin näyttää käsimerkeillä, että nyt tarvittaisiin pikemminkin hiihtohissiä, joka veisi mäen päälle. Sen verran kuitenkin piristi, että viimeinen kilometri tuli hymy huulilla.

Palautukseen kanarisottoa ja olutta! ( Tämän vuoden ensimmäinen! Arvatkaa maistuiko? )

Link to comment
Share on other sites

Viikon pitkä rauhallisesti vapaalla tyylillä hiihtämällä Paloheinässä, kerran peltolenkki ja loput vitosta ja kolmosta kiertäen. 2.48 , 42.2km , HR 140.

Lopettaessani huomasin että Forerunner näytti matkaa juuri maratonin verran. Mitenkähän tuota 3:59/km vauhtia pääsis vastaavan matkan juoksemalla??

Ei varmaan mitenkään.

Link to comment
Share on other sites

Aamulla kun katsoin ikkunasta, niin aurinko paistoi ja näytti aivan mahtavalta! Lenkkikamppeet päälle ja menox... ulkona sit hiukka pettymys: pakkasta oli -12 astetta ja melkoisen kova tuuli. Oli sairaan kylmä juosta vastatuuleen.

Hidasta palauttelua 14 km, avg 142, max 155, 1h 41 min.

Päälle vielä tunti kuntosalilla yläkroppaa vahvistellen.

Link to comment
Share on other sites

Tulipa pitkästä aikaa kokemusta siitä, miltä tuntuu kun energiavarat loppuu kesken lenkin.

Tänään oli tarkoituksena hiihdellä ensin sellainen 20 km ja juosta sen päälle about 10 km. Hiihtelin aika rankkaa 3 km lenkkiä ja kolmannen kiepin aikana kantapää alkoi antaa merkkejä siitä, että pahanlainen hiertymä on syntymässä. Kokemuksesta osasin heittää hiihtohommat siihen eli 9 km tuli hiihdettyä.

Palailin kotiin, join pari lasia vettä ja söin yhden banaanin, minkä jälkeen vaihdoin juoksutamineet päälle. Olo oli hiukan väsynyt, mutta ajattelin juosta sellaisen 15 km lenkin. Kun olin juossut 5 km, huomasin olevani armottoman väsynyt ja minulla oli NÄLKÄ. Mitään eväitähän minulla ei tietenkään ollut mukana ja olin keskellä metsää. Luonto ei antanut periksi kääntyä takaisin, joten yritin rentouttaa juoksua ja pudottaa vähän vauhtia.

Pari kilsaa menikin sitten mukavasti, kun oli vielä muutama myötäle helpottamassa matkan tekoa. Mutta sitten alkoi noin kilometrin mittainen reipas nousu. Kävelemään en viitsinyt käydä, vaan yritin päästä mäen kuitenkin juoksemalla ylös. Menihän se, mutta samalla meni viimeisetkin mehut miehestä. Ja vielä oli matkaa 7 km.

Tuo loppumatka oli suurimmalta osalta hivuttavaa loivaa nousua. Kun takaa tuli autoja, niin mielessä kävi, että peukku pystyyn ja äkkiä, mutta tuskin nuo olisivat hikistä miestä kyytiin ottaneet. Viimeisen 7 km keskisyke oli 143, kun se alkumatkalla oli 130 (mukana se 1km mäki). Ja vauhti oli kuitenkin hiukan hitaampaa kuin alkumatkalla :undecided:

Link to comment
Share on other sites

1.treeni: juoksua

95mins, 16,0 kms, av hr 132, pace avg 05:51, 1132 kcals

2.treeni: kävelyä jonnin sortin palauttelevaa

29mins, 3,5 kms, av hr 112, pace avg 08:20, 262 kcals

Eilisen pitkän jälkeen paikat olivat jotakuinkin kondiksessa, joten vedettiin Samin kanssa nyt ihan perus Keilaniemen rundi ilman ultravirityksiä. Juoksu oli suht tahmeaa mutta meni kuiteskin, kun hitaasti hipsutteli. Juoksin Seurasaaren risteykseen asti, josta sitten tein tällaisen palauttelevan "kävely jäähdyttelyn". Ihan ok ratkaisu, mitä nyt tähän asti 20,5 kilsan lenkistä katosi jonnekin "polar-avaruuteen" reilu kilometri. Ois kai pitänyt kalibroida, tuskin sentään intuboida....Kotona oli vielä jäljellä pizzaa, jonka ahmin kylmiltäni!

Ihan hyvät fiilikset ja viikon saldoksi 74 kilsaa. Eli yhtä paljon kuin mitä vaaka näyttää nykyään juoksulenkkien jälkeen!:party0021:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy