Jump to content
Juoksufoorumi.fi

La 17.2.


Lanttu
 Share

Recommended Posts

On se kumma, etta taalta Kanarialta ehtii availemaan paivan epistolaa, vaikka aikaeroa on kaksi tuntia.

Tanaan 800 m vetoja 4 kpl ja viides kilometrin.

Yhteensa 7,3 km ... 46.00 ... avg 139 ... max 171.

Eilen ei ehtinyt lainkaan nettiin, joten laitetaanpa tahan myos eeilisen lenkin faktat:

9,2 km ... 58.00 ...avg 136 ... max 151.

Molempina paivina aamulampotila ollut sellaista 18 asteen luokkaa. Aurinko tietenkin paistanut vaalean viikingin otsan punaiseksi.

Link to comment
Share on other sites

Juu tuli tosiaan hiihdettyä 13km ja sykkeet oli 148 ja aikaa meni joku 1h 5minsaa... Luistoa ei ollut yhtään, lenkkipolku oli kyl vähän vaativa mun makuun ja sukset taas vois joutaa takkaan. Toisaalta vois kyllä opetella voitelee noi sukset ja laittaa kunnon voiteet pohjaan... on vaan niin laiska et ainahan sitä vaan voi hiihtää hyvällä kelillä, heh!

Link to comment
Share on other sites

Pitkä 24,2km n.5.42/km syke n.71%max. Lenkin jälkeen vietin hiljaisen hetken vuoden 2004 mallisille nastoitetuille Pegasuksuksille, näille en tarkkaa kilometrimäärää osaa sanoa epäilisin että yli tuhat oli kertynyt, josta noin puolet lumella > Pohjissa vielä mustaa kulutuspintaa jäljellä, mutta kengän sisäpuoli riekaleina sekä iskunvaimennuksesta ei enää juurikaan tietoa. Tervemenoa Ämmässuon kaatopaikalle.

Link to comment
Share on other sites

Saunalenkkinä tuli kokeiltua vetoja. Ensin 10 min. verryttelyjuoksua, sitten 200-300 metrin vetoja 2-3min hölkkäpalautuksella. Loppuun 10 min hölökyttelyä. Alusta ei ole vielä paras mahdollinen vedoille, pehmoista on ja liukasta, mutta tulipahan leikittyä:) Vetojen vauhdeista ei ole harmainta hajua. Pääasia on, että oli kivaa.

11.3km - 1h9min - 6.06min/km - keskisyke 77% max. Nollakeli.

Link to comment
Share on other sites

Pitkän tauon jälkeen täälläkin lenkillä. Päkiässä tuntemuksia vielä ja uutuutena vasemman jalan lonkan koukistajat ei oikein pitäneet ajatuksesta juosta. Eli aika ikävästi vihlas muutamaan otteeseen...syykin on selvä. Tuon oikean jalan päkiä/varvasongelman takia olen joutunut jonkin verran kävelemään toispuoleisesti, ja lihaskireydet selittyy pitkälti tällä. Lenkin jälkeen venyttelinkin huolellisesti etenkin tämän vasemman puolen reidet molemmin puolin ja lonkankoukistajat mm.

10 km / 1:06:47 / 6:41 min/km / avg. 147.....venyttelyä kesken lenkin myös lonkan koukistajille.

p.s. Pegasus, osanottoni tossujesi puolesta. Varmasti koitte paljon yhdessä pitkän taipaleen aikana. Onneksi kaupoista saa lähes samanveroisia tossuja uuteen kulutukseen. Tsemiä reeneihin :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy