Jump to content
Juoksufoorumi.fi

30.11.


Reepu
 Share

Recommended Posts

Aamulenkki 42min. Välillä yritin mennä reippaammin, mutta silti aikaa kului vähintäänkin normaalin rauhallisen lenkin verran. Jotenki oli väsynyttä menoa. Pitänee leppuuttaa vähän, jotta piristyis.

Edit: Illalla tuli tehtyä 60min :painonnosto ja päälle 3,5km verryttelu juoksua.

Jospa tänään sitten leppuuttais

Link to comment
Share on other sites

11.8 km, 6.37. Hangessa puskemista. Reitin viimeinen kilometri oli aurattu, muuten oli vajaan viiden sentin lumipatja (paitsi metsätiepätkällä, jossa kynnettiin nilkkaa myöten). Hitaasti mentiin, mutta oli se vaan raskasta.

Yllätyin suuresti, kun päädyin lopussa auratulle pyörätielle ja niinpä tuuskahdin matalaksi (eka kerta juostessa). Loppumatka oli tosi varovaista hissuttelua.

Link to comment
Share on other sites

Salilla taas ne perinteiset... nyt alkaa kyllä tunnustaa siltä, että jotain on olennaisesti pielessä meikäläisen saliharjoittelussa, kun sitä on nyt kuukausi takanapäin ja aina on treenin jälkeen 2 päivää kipeänä... pitäis varmaan käydä useammin, mutta on tuo yksikin kerta viikossa jo niin tuskallinen... täytyy mietiskellä josko sais sitten kotosalla tehtyä ne kuntopiirit pienemmillä tehoilla niin ei juoksut kärsis.

Link to comment
Share on other sites

VK 6,1 km - 32:59 (5:24/min) - avg 164, max 178 + alku- & loppuverryttelyt yht. 2,1 km.

Olipahan pehmeä keli ja sitä myöten aika raskas. Liukasta ei onneksi ollut, ja lumikin oli sen veran vähävetistä, ettei tossutkaan läpimäriksi kastuneet. Kilometrin karsin vk-osuutta pois kelin takia. Maksimit tuli vikassa ylämäessä - selvästi liian pehmeästi juostu, kun ei edes 180 mennyt rikki. :ruoska :smiley

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy