Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Olvi-maraton


Recommended Posts

26.5 Iisalmessa juostaan mitä ilmeisimmin Olvi-aiheinen :morebeer: juoksu. Onko kenelläkään tarkempaa tietoa tapahtumasta? Millainen reitti, juostaanko puolikas?

Olin viime vuonna puolikkaalla. Vähän tylsä reitti, jonkin verran mäkiä. Reitti meni pääosin ajoradasta erillistä pöyrätietä pitkin. Sopi myös rullalauistelijoille, joille oli oma sarja. Maalissa hyvät tarjoaamiset, tuotepakettina Olvin tuotteita, ei kuitenkaan oluuta. Sai myös lipun Olusille, josta järjestäjien mukaan sai sitten ostaa Olvin muitakin tuotteita.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Ei voi kauheasti antaa kehuja tuosta Olvi-maratoonista. Tulospalveluun ei järjestäjällä ilmeisesti riittänyt paukkuja, sillä ainakaan pariin tuntiin juoksun jälkeen ei kuulunut mitään tulosliuskoja, vaikka osallistujia ei edes kummoisesti ollut. Tuskin niitä nettiinkään viitsitään laittaa. Palkintojenjakotapahtumakin tuntui menevän kaikessa hiljaisuudessa, kun seuran isännät miettivät mitä palkintoja täällä nyt oikein pitäisi jakaa ja kenelle. Kilpailukutsussa kehoitettiin lähtemään juoksuun "karnevaalihengessä" ja iloisin mielin. Paras asukin luvattiin oikein palkita. Palkintoakaan ei ilmeisesti olisi jaettu, ellei sen saanut kilpailija olisi käynyt sitä erikseen kysymässä. Aika paljon pitää asiat muuttua, että tästä kunnon juoksujuhlan saisi. Positiivista oli hyvä tuotepussi, ruoka ja sauna/uinti. Ei, emme tule ensivuonna.

Link to comment
Share on other sites

Ei tarvi paljon ajattelemattomuutta jotta homma tökkii, ja tapahtuman arvostus tippuu. Olivat kuulemma laittaneet aina ajanotosta uudet ajat nippuun päällimäiseksi tietokoneelle syöttö nippuun,josta seurasi että nopeimpien ajat jäivät sitten pohjimmaisiksi...

Harmi jos ei asuista palkittu, oli ihan komea teräsmies. Taisi olla paikallislehdessä ihan reilunkokoisessa värikuvassakin.

Tulokset ovat kuitenkin nyt iisalmenvisan sivuilla: www.iisalmenvisa.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy