Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Sign in to follow this  
Seppo

Polar OH1 -sykesensori on uudistettu ANT+-tuella ja uimalasikiinnikkeellä

Recommended Posts

Polarin lehdistötiedote:

 

"Polar OH1 -sykesensoria pidetään joko kyynär- tai olkavarressa. Uidessa sensorin saa kiinnitettyä uimalaseihin, jolloin sykkeenmittaus tapahtuu ohimolta.

 

Polar – puettavan urheilu- ja fitnessteknologian edelläkävijä 40 vuoden ajalta, on julkistanut uudistetun Polar OH1 -sensorin. Polar OH1 on päivitetty ANT+-yhteydellä sekä uintiin tarkoitetulla uimalasikiinnikkeellä, jonka avulla sensorin saa tukevasti ohimoa vasten ja käyttäjä saa tarkkaa sykedataa myös uidessa. Polarin sykemittareiden lisäksi Polar OH1 on yhdistettävissä kuntosalilaitteisiin sekä ANT+-yhteyttä käyttäviin pyöräilytietokoneisiin. Optista sykesensoria voi käyttää joko rannelaitteen kanssa tai ilman. Sen sisäiseen muistiin mahtuu 200 tuntia syketietoja ja ladattava akku kestää 12 tuntia.

 

Polar OH1 +:n uimalasikiinnikkeen ansiosta uimarit saavat nyt tarkkaa sykedataa uintisuorituksistaan eikä sykevyötä tarvita. OH1:n helppokäyttöisyys ja mukava käsivarsihihna tekevät siitä monipuolisen sensorin myös lajeihin, joissa rannesykkeenmittaus tai rinnan ympärille kiinnitettävä sykesensori ei ole ideaali vaihtoehto tarkan sykedatan saamiseksi.

 

– Polar jatkaa sykkeenmittausteknologian luotettavana johtajana kehittämällä jatkuvasti tuotteiden ominaisuuksia sekä ohjelmistoja nostaen alalla vallitsevia vaatimuksia mittauksen tarkkuudesta ja luotettavuudesta, Polarin fitnesstuotteiden ja sensoreiden tuotepäällikkö Riikka Rae kertoo.

 

– Rannesykkeenmittauksella sekä rinnan ympärille kiinnitettävillä sykesensoreilla on paikkansa harjoittelussa, mutta Polar OH1 + kehitettiin vaihtoehdoksi, kun kumpikaan näistä vaihtoehdoista ei sovi käyttäjälle tai harjoitustilanteeseen. Polar OH1:n avulla voidaan myös lähettää samanaikaisesti sykedataa useampaan eri laitteeseen, mikä tekee siitä monipuolisen harjoituslaitteen.

Polar OH1 sopii käyttäjille, jotka eivät pidä rinnan ympärille kiinnitettävästä sykevyöstä tai rannesykkeenmittauksesta. Polar OH1 pidetään joko kyynär- tai olkavarressa ja se sopii kaikkiin urheilulajeihin. Polar OH1:n käsivarsihihna on konepestävä ja sensori on vedenpitävä 30 metriin saakka. Pakkauksessa tulee myös uimalasikiinnike, jonka avulla uimarit saavat sensorin tukevasti ohimoa vasten uidessaan.

 

Tarkka: Sensori hyödyntää Polarin omaa, tieteellisesti kehitettyä optista sykkeenmittausteknologiaa, joka takaa tarkan mittaustuloksen.

 

Mukava: Pieni sensori kiinnittyy mukavasti useimpiin uimalaseihin ja pehmeä tekstiilinen kiinnityshihna istuu napakasti käsivarren ympärille.

 

Monipuolinen: Uimarit voivat seurata sykettään reaaliajassa yhteensopivien Polar-, Bluetooth- ja ANT+ laitteiden, maksuttoman Polar Beat -sovelluksen ja muiden kolmannen osapuolen fitness-sovellusten avulla. Polar Beat tarjoaa harjoituksen aikana myös harjoitusohjausta ja muita Smart Coaching -ominaisuuksia.

 

Kätevä: Laitteen sisäiseen muistiin mahtuu jopa 200 tuntia sykeharjoituksia. Pitkä akunkesto (USB:llä ladattava akku) mahdollistaa yhtäjaksoisesti jopa 12 tunnin syketietojen tallentamisen ja ohjelmistopäivitykset tarjoavat päivityksiä ominaisuuksiin. ANT+-yhteys on saatavilla nykyisille käyttäjille ohjelmistopäivityksenä.

 

Helppokäyttöinen: Sensoria tai hihnaa ei tarvitse kastella ja paitaa ei tarvitse nostella ennen harjoituksen aloittamista.

Uudistettu Polar OH1 + on nyt tilattavissa hintaan 79,90 €. Pakkaukseen sisältyy sensorin lisäksi uimalasikiinnike sekä käsivarsihihna, joka on saatavilla mustana, harmaana tai oranssina. Laitteen toimitukset aloitetaan 20.3.2019 ja nykyiset Polar OH1 käyttäjät saavat ANT+-yhteyden ohjelmistopäivityksenä. "

 

oh1.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olen kanssa sitä mieltä, että se näyttäisi hönömmältä, jos se panta olisi otsalla. Uimalasit näyttävät vielä suht normaalilta.

 

Eiväthän hikinauhat ole kadonneet minnekään. Ainakin James käyttää niitä vielä.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 tuntia sitten, Arsi 69 kirjoitti:

 

H10 Ant+ ei sitten tue Garminin juoksudynamiikkadataa, sillä Garminin omassa sykelähettimessä on kiihtyvyysanturi, jota H10-lähettimessä ei ole.

 

Muuten toimii hyvin Garminin kanssa ja sykedatan lähettäminen onnistuu jopa yhtäaikaisesti Ant+, Bluetooth ja vanhaa 5 kHz-signaalia kuunteleviin laitteisiin. 

 

EDIT: Itseasiassa Bluetooth-signaalin pystyy lähettämään yhtäaikaisesti kahteen eri laitteeseen ja lisäksi lähettimessä on tallennusominaisuus. 

 

Rainmakerin mainitsemalla SDK:lla on vielä mahdollista kehitellä kaikkea mielenkiintoista, joten erittäin varteenotettava haastaja Garminin omalle RUN HRM -lähettimelle. Varsinkin jos SDK tosiaan mahdollistaa kiihtyvyysdatan seurannan, kuten Ray antaa ymmärtää. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä  • Osta vähintään 69,99 € niin saat 20 % alennusta koko ostokerrasta!


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy