Jump to content
Juoksufoorumi.fiSeppo

The Barkley Marathons 2019

Recommended Posts

Facebook-postauksensa perusteella ainakin Benoit Laval (neljättä kertaa mukana, 1 kierros viime vuonna) on siellä tänäkin vuonna, ja tämän videon perusteella sanoisin  että myös Jamil Coury (viidettä kertaa mukana, 1 kierros viime vuonna) ja Guillaume Calmettes (toista kertaa mukana, 2 kierrosta viime vuonna) osallistuvat tämän vuoden kisaan:

 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mukana varmaankin paikkansa Big's Backyard -ultran voitolla lunastanut Johan Steene. Hän on aiemmin läpäissyt Fun Runin (3 kierrosta). Saa nähdä saadaanko ensimmäinen Pohjoismaalainen läpäisijä tänä vuonna. Erityisen todennäköistä se ei toki ole. Riippuu juoksijoiden lisäksi myös olosuhteista: jonain vuosina läpimeno on käytännössä mahdotonta ja toisina taas kovimpien osalta mahdollisuuksien rajoilla.

Mikaelin ja Johanin lisäksi myös ainakin kolmas tiekisoissakin menestynyt eurooppalainen, englantilainen Dan Lawson (24h Euroopan mestari 2016) , sai paikan, mutta sai siirtää sen seuraavaan vuoteen. Tosin en nyt ole ihan varma siirsikö viime vuodelta tähän vuoteen vai tältä vuodelta ensi vuoteen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

James Elson on maininnut olevansa menossa Barkleyhin British Ultrarunning podcastissa (https://www.britishultrarunningpodcast.com/). Elson on Centurion Runningin järjestämien kisojen kilpailunjohtaja ja tekee tuota podcastia yhdessä Dan Lawsonin kanssa.

 

Mielenkiintoista nähdä miten Mikaelilla menee tällä kertaa. Toivotaan onnea matkaan (kaiken hyvän valmistautumisen lisäksi).

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 20.3.2019 at 12.12, juusok kirjoitti:

Steene vs Courtney olisi muuten jännä kisa: saadaanko ensin Pohjoismaalainen vai nais läpäisijä?

Courtney Dauwalter ilmoitti että ei osallistu Barkleyhin tänä vuonna tässä podcastissa (58min kohdalla): http://billyyangpodcast.libsyn.com/cameron-hanes-courtney-dauwalter-byp-031

 

Viiime vuonna yhden kierroksen selvittänyt Amelia Boone ei tänä vuonna pysty osallistumaan loukkaantumisen vuoksi. (lähde: Amelian Instagram: https://www.instagram.com/arboone11/ )

 

Pavel Paloncy (Montane Spine Race:in kolminkertainen voittaja) näyttää olevan mukana: https://www.instagram.com/palonc.adventure/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy