Jump to content
Juoksufoorumi.fi
Sign in to follow this  
X66

12.-14.3.2019

Recommended Posts

Kolme harjoituspäivää vaihtelevissa keleissä. Ensimmäinen iltayö oli -11C, tähtitaivas, vanhaa lunta, kova pohja ja osin liipalla. Toisena iltana oli -1C, pyrytti eikä muita ollut liikkeellä. Ladut hävisivät vähitellen näkyvistä ja luisto hävisi täysin. Seuraava aamuna oli 10 cm uutta suojalunta, ja koko yhteysladun latupohja oli hävinnyt pellolla näkyvistä. Kolmas ilta oli sitten +3, jälleen osin liipalla ja paikoin tahmeaa suojalunta.

Hiihdin pellon yli, yhteyslatua joka oli alkupätkästä ajettu viimeksi joskus kuukausi sitten, konetehtyjä latuja ja sama takaisin. Viimeisen viikon luonnonlumi paransi likaisia pohjia, mutta ilo taitaa jäädä nyt lyhytaikaiseksi. Hiihtolenkit tein suomupohjaisilla 60 mm leveillä teräskanteilla Madshus:eilla, jotka toimivat hyvin karkealla, mutta hyytyvät uuteen lumeen.

Pidin taukoa KPH:n jälkeen neljä päivää. Sitten piti aloittaa uudestaan, mutta flunssa iski. Tästä tulikin sitten yli kuuteen vuoteen pisin kuntoilutauko, kokonaista 9 päivää. Aloin jo nähdä hiihtämisestä unta joka yö. Lääkkeeksi tuli nyt siis 3 päivän putki, 1:50, 1:55, 1:55, keskimmäinen hiihto 5 km lyhyempi kelistä johtuen. Toisena päivänä tuntui että flunssasta palautuminen on pahasti kesken, mutta kolmantena meno oli taas aika normaalia. Nyt pitäisi kaivaa lopputalven hiihtoihin se KPH-superkompensaatio käyttöön.

 

 

 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy