Jump to content
Juoksufoorumi.fi

medoc viini-maratoni


Recommended Posts

  • 3 weeks later...

Hei,

Löytyykö Suomesta lähtijöitä 8. syyskuuta juostavalle Medocin viini-maratonille? Eli olisiko joku järjestämässä ryhmäreissua sinne?

Hei,

Kuopiosta löytyy ainakin 4 lähtijää. Olemme juuri postitelleet rekisteröintilomakkeet ja lääkarintodistukset. Järjestäjät ovat lupailleet, että vahvistus osanotosta tulee sähköpostilla maaliskuun puolivälin jälkeen, saas nähdä (ranskalaiset tuntien).

En tiedä tänä vuonna yhtään suomalaista matkanjärjestäjää, joka tekisi Medocin matkan. Viime vuonna Kokkolan Matkatoimisto järjesti sinne reissun, mutta tänä vuonna luopuivat siitä huonon majoitustilanteen vuoksi. Medocin alueen kaikki majoituspaikat tuntuvat olevan täynnä, tungosta lisää samaan aikaan Ranskassa pidettävät rugbyn mm-kisat.

Me yritämme järjestellä paikallisen matkatoimiston avustamana käyttöömme matkailuautoa, jolla voisimme yöpyä tapahtumien keskipisteessä. Varasuunnitelmana on vielä mahdollisuus majoittua viinitilalle, mutta sinne on Pauillacista (lähtö- ja maalipaikka) puolen tunnin ajo.

Varmasti erilainen juoksukokemus tulossa :happy0167:

Terveisin

Kuoma :039:

Link to comment
Share on other sites

Tänä vuonna ei pysy venymään tuohon aikaan vuodesta, mutta eiköhän järjestetä Sepposten ViuniMaratooni 2008 Medocissa. Oppiivat ranskiksetkin käytöstapoja siten :038: :038: :038:

Miksi Ranskaan viinimaralle kun voisi Suomessa pitää perinteisen kossumaratoonin.

Niin ja ideasta voi minulle tietenkin maksaa provikat..

rahana, ei kossuna.

Link to comment
Share on other sites

nii ja kai ne mittaa aikaa myös almanakalla jos vaikka ei ehdikään joltain juottopaikalta samana päivänä pois?? :kapa:

Kyllä siellä aikaa mitataan ihan kellolla, maksimiaika on 6 h 30 min. Tietysti jos ei piittaa siitä saako virallista loppuaikaa, niin voi vaikka jäädä yöksi (jos sattuisi olemaan tilaa) juottopaikalle, kun ne ovat yleensä viinitiloja. Kannattaa tietysti katsoa sellainen viinitila, joka on maratonin jälkeisen päivän "palautuskävelyn" reitillä. Näin pääsee suoraan mukaan tähän "palauttavaan" osuuteen, jossa kävellään (tai hoiperrellaan) viinitilojen kautta ja maistellaan alueen viinitarhojen satoa.

Voipi olla, ettei kauden aikaennätyksen tekoa kannata yrittää ajoittaa Medociin...:goodvibes:

Link to comment
Share on other sites

Kossumaratooni on kuitennii pahanmakuinen viiniin verrattuna ja oisihhaan se mukava käyvvä vilkuilemassa Ranskan maitakii siinä samalla. Sikstoisekseen niin sen cosanderin kanssa saattaisi se hölkkäily lopahtaa melekosen paljon helpommin kui punkulla

Harmillisia tuommoiset 6,5 h aikarajat. Tuolla reissulla voisi viettää pitempään aikaa

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy