Jump to content
Juoksufoorumi.fi

29.11


aunu
 Share

Recommended Posts

Ei perhana kun pistää kiukuksi nämä surkeat kelit täällä meilläpäin. Siitä sisuuntuneena päätin että ainakaan tänään en anna sään haltijoille periksi, ja niinpä tempaisin normaalia pk-lenkkiäkin pidemmän lenkin, eli kokonaiset 29,1km ajassa 2:22. Vähän hitaanlainenhan tuo oli, keskivauhti jopa hitaampi kuin viikonlopun varsinaisella pitkällä lenkillä (30,8km), mutta menköön *itutuksen, loskan ja jään piikkiin. Näin jälkeenpäin on kyllä aika :voitto olo, kun periksiantamisen sijaan tein tavallista kovemman treenin.

Link to comment
Share on other sites

12 km, 5.15. Reippaasti sohjossa. Aika paljon oli sohjoa jalan alla ja lisää tuntui taivaalta tulevan navakan lounaistuulen tuomana. Vähän pelkäsin olevani takkia myöten ravassa, kun huomaamattani lähdin hiekkatielle. Ei ollut tie onneksi pehmennyt, joten jopa kengät pysyivät puhtaana.

Vauhti oli aika yllättävän reipas tuohon keliin, joten ei se sitten vissiin paljoa haitannut.

Link to comment
Share on other sites

Myönnän. Annoin periksi eilisessä loskamönjässä. Ei lenkkiä, ei kuntojumppaa... Löhöilyä sohvalla. Tänään yhtä ällö ulkotila- loskan rippeet jäätyneinä kökköinä. En antanut periksi. Lenkille en lähtenyt, säntäsin jumppaan sen sijaan. Jos ei muuta hyvää, niin venyttelyt ainakin. Olen tosi laiska venyttelemään. Ohjatussa jumpassa tulee tehtyä sekin paremmin.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy