Jump to content
Juoksufoorumi.fi


gosub3

Oletko tilannut tästä verkkokaupasta? Huijaus?

Recommended Posts

Osoitteessa www.nastapesu.fi on Salomonin varusteita ja kenkiä, liian hyvillä hinnoilla ollakseen totta. En uskalla tilata ennenkuin on tietoa ettei ole ihan huijausta. Kaikki google tiedot antaa ymmärtää, että kyseessä on pesupalvelu vaikka osoitteessa on verkkokauppa. Oletko tilannut täältä? myös tilauskenttän tiedot ovat kovin laajan oloiset?

Share this post


Link to post
Share on other sites

No ilman muuta tilausta tekemään ja odottamaan. Kannattaa kuitenkin lukea ENSIN toimitusehdot. Jos niistä nyt sitten jotain ymmärtää. Ellet ( ja kun et )  ole saanut toimitusta,  sinua veloitetaan varmasti uudelleen. ! 

 

””Kantaja tekee kaksi yritystoimitusta. Jos toimitus ei ole onnistunut, tavarat palautetaan meille. Valitettavasti meidän pitäisi veloittaa uudelleen toimituksesta.”” ( lainaus toimitusehdoista ) 

 

Toimitusehdot

 

””avarat lähetetään sinulle 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta (viikonloppuisin ja pankkipäiviä ei luokitella työpäiviksi). Sinun tulee siis vastaanottaa tavarat 3 arkipäivän kuluessa lähetyspäivästä, koska luotamme kolmannen osapuolen harjoittajiin, emme voi olla vastuussa myöhästymisistä johtuvista viivästyksistä ja / tai menetyksistä. 
Lähetämme tavarat kolmannen osapuolen operaattorille, jotka joko vaativat allekirjoituksen toimituksen yhteydessä tai jättävät tavarat naapuriin ja jättävät kortin ilmoittamaan tästä. Lippujen jättäminen voi kuitenkin olla turvallisessa paikassa omalla vastuullasi. Me ja kuljetusyritys pyrkivät täyttämään toiveesi, mutta tämä ei aina ole mahdollista. Huomaa, että paketit, jotka jätetään turvallisessa paikassa, estävät toimitusturvan todistuksen ja emme valitettavasti voi hyväksyä vaatimuksia puuttuvista tavaroista näissä tapauksissa. 
Kantaja tekee kaksi yritystoimitusta. Jos toimitus ei ole onnistunut, tavarat palautetaan meille. Valitettavasti meidän pitäisi veloittaa uudelleen toimituksesta. 
Jotkin lähetykset (pääasiassa Highlands / Islands / Northern Ireland) lähetetään Royal Mailin kautta. Valitettavasti emme pysty lähettämään erityisiä toimitusohjeita näille lähetyksille. ””
Vaihtoehtoisesti kannattaa harkita vaihtoehtoisen toimitusosoitteen valitsemista (esim. Työpaikkasi), joka voidaan toimittaa kassalla. 
Jos tilaat useamman kuin yhden kohteen, ne voidaan lähettää erikseen eri paikoista. 
Kadonneita tavaroita koskevia vaatimuksia ei tehdä vasta 5 työpäivän kuluttua lähetyspäivästä. ””

 

Ykkösluokan kusetus nähtävästi. 

 


 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä


  • Talviale!

    Alennukset jopa -60%


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy