Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Su 4.2.


joukor
 Share

Recommended Posts

  • Replies 30
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Perinteisellä 30 km 2:18h.

Ekan 15 km vähän revittelin (varmaan kanssahiihtäjät huomatsivat läähätykseni) ja se vei aikaa pikkusen yli tunnin. Reilu mehutauko ja uudestaan sama 15 km lenkki huomattavasti rauhallisemmin eli 10 min hitaammin. Kotiin kun tulin, niin pihassa oli lunta reissun aikana tullut 5 cm.

Link to comment
Share on other sites

Perinteistä hiihtoa 50km. Aikaa kului 3.15.51 ja keskisyke 149. Tarkotus oli hiihtää talven toinen 60km "Finlandia-hiihto simulaatio" mutta ei yksinkertaisesti vaan jaksanut... Eilisen kisan rasitukset tuntui lihaksissa ja parinkympin kohdalla alkoi satelemaan lunta mikä heikensi luistoa. Pitänee käydä illalla vielä palauttavalla juoksulenkillä.

Link to comment
Share on other sites

PK 2:11 - 21,0 km (6:15/km) - avg 147, max 165

Tänään ne remminastat pelastivat lenkin. Espoon ja Vantaan katujen kunnossapito oli ollut erityisen huomaavaisella päällä viikonlopun hiihtäjiä ajatellen, mutta työn jälki oli paikoin hieman huolimaton - ihan kaikkia hiekanjyviä ei oltu lakaistu pois jalkakäytäviltä...

Ensimmäisen kolmanneksen ajan harkitsin kotiin kääntymistä, kun penikat olivat aika ärjyllä päällä. Myös eilisillan sixpäkki taisi vähän ottaa voimille... Sitten kroppa alkoikin taas heräillä, ja juoksu oli todella nautinnollista, kunnes 2/3 matkan jälkeen yksi autoilija huolehti noista maksimisykkeistä tulemalla sivutieltä väkisin eteen sellaista 15-20 km/h ja jarruttamalla kaiken lisäksi suoraan suojatien päälle (hänellähän oli vielä kärkikolmio...), vaikka takuulla näki minun ja toisenkin juoksijan olevan tulossa yli.

Tervehdin vimoisen päälle puunatun Chryslerin kuskia ystävällisesti taputtamalla pehmeällä fleece-hanskalla takakontin päälle. Mies vastasi esittelemällä itsensä (lue: soitti torvea - mahtoi siinä päätiellä ohi ajavat autot ihmetellä kolmion takaa tulevan tuuttailuja). Harmi, ettei avannut ikkunaa ja ruvennut huutelemaan - olisin saattanut todeta, että "Ei olisi tarvinnut esittäytyä, tunnistin jo ajotyylistä". Olisin myös saattanut opastaa lukemaan sopivaa kirjallisuutta esimerkiksi autokouluun ja muistuttaa, ettei nastoilla varustetun juoksijan päälle kannata ajaa suojatiellä - nastat ja muut varusteet saattavat naarmuttaa hitusen pahemmin kuin se pehmeä hanska... :icon_twisted: Olisihan tuo voinut johtaa pieneen juoksukisaan, mutta siinä olisin kyllä ollut vahva ennakkosuosikki (etenkin nastojen ansiosta :) ja metsäpolkuja olisi ollut tarjolla rutosti.

Sykkeen palautuminen tuosta kesti pari kilometriä, eli selvä adrenaliinipurske tuli ulos. Vaikutti kyllä jo keskisykkeisiinkin, mutten malttanut jarrutella tuon tapahtuman takia hyvin rullannutta kevyttä juoksua.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy