Jump to content
Juoksufoorumi.fiSign in to follow this  
PaHa

Hyvä puheenvuoro huippu-urheilusta

Recommended Posts

Ihan sattumoisin kuuntelin tuota ohjelmaa ja olin kyllä täysin samaa mieltä Virpin kanssa. Itse en olisi kylläkään noin maltillisesti pystynyt kommentoimaan vaan olisin sanonut, että tämä kirjailijan esittämän ajatusmaailma on juuri tyypillinen sellaiselle ihmiselle, joka inhoaa urheilua, etenkin kilpaurheilua, eikä tiedä urheilumaailmasta muutenkaan mitään. 

Ihan eri asia juosta paska kuntoisena ja pakotettuna, kerran vuodessa coopertesti, kuin tehdä kovia harjoituksia kovakuntoisena ja oman kuntotason ehdoilla.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 minuuttia sitten, 226 kirjoitti:

tämä kirjailijan esittämän ajatusmaailma on juuri tyypillinen sellaiselle ihmiselle, joka inhoaa urheilua, etenkin kilpaurheilua, eikä tiedä urheilumaailmasta muutenkaan mitään. 

Ihan eri asia juosta paska kuntoisena ja pakotettuna, kerran vuodessa coopertesti, kuin tehdä kovia harjoituksia kovakuntoisena ja oman kuntotason ehdoilla.

Ns. kulttuuriväellä on monesti kumma käsitys urheilusta. Se ei ole mikään ongelma, että suurin osa kirjailijoista on ryypännyt aika urakalla, osa ollut aika lailla huumemeiningeissäkin mukana, mutta silti he ovat niitä hyviä ihmisiä. Rämpyttävät ehkä vähän skittaa ja pössyttelevät. Silloin ovat mukavia seuramiehiä. Urheilijat sen sijaan ovat itsekkäitä narsisteja kaikki, jotka uhraavat oman elämänsä ja tekevät läheistensä elämästä helvettiä, kun ovat aina niin kilpailullisiakin. 

 

Jos kouluissa ei annettaisi numeroita, päästäisiin tästä inhottavasta kilpailusta eroon ja voitaisiin kaikki relata ja ottaa pienet sauhut. Joo, on syynsä miksi kulttuuripiirit ovat vasemmistolaisia. En kyllä kuunnellut tuota ohjelmaa, sillä en ole radionkuuntelija, joten näkemykseni on puhtaasti aiempien kokemusten muovaama. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy