Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Recommended Posts

olikohan jopa  juniori ennätys 14v tytöt 2.17+ .. pojis sama ikä luokka 2.04+...

täs ei oo paljoo enää aikaa su kisaan..kovaa saa 800m mennä alusta loppuun... hyvä matka....800m ei varmaan viel kannata aikaa 

 liikaa miettiä.. ehjä ja oma juoksu...onnea kisaan...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heti aluksi onnittelut hienon lajin valinnasta! 800 metrinen on omasta mielestäni ehkä yleisurheilukenttien hienoin matka, joka ei päästä juoksijaa helpolla ja vaatii kovaa päätä sekä taktikointia. Sikäli kysymyksesi herätti uteliaisuuteni, että oma tyttäreni on sinua vuoden nuorempi ja aina silloin tällöin juoksee myös tonnia tai kasisatasta.

 

Jos ymmärrän kysymyksesi oikein, tuleva kilpailu on sinulle tällä matkalla ensimmäinen (?). Siksi en etukäteen ihan älyttömästi miettisi tulevaa aikaa, vaan juoksisin tämän kilpailun enemmänkin ennakkoluulottomana kokeiluna, josta on hyvä ponnistaa tuleviin kilpailuihin. Lisäksi kasisatasen kilpailut vaativat myös hyvää pelisilmää ja tätä oppii parhaiten juoksemalla näitä kilpailuita. Tulostasosi nouseneekin hyvin nopeasti juostujen harjoitusten ja kilpailuiden ansiosta tulevan kevään ja kesän aikana ja siksi en hirveästi miettisi tätä kilpailua tai tulevaa aikaa.

 

Itse juoksuun antaisin yhden vinkin: startin jälkeen ei kannata jäädä takajoukkoihin, vaan kannattaa rohkeasti juosta kärkipäässä. Varsinkin hallikisoissa juoksijoiden väliset aikaerot saattavat kasvaa hyvin suuriksi jo ensimmäisten satojen metrien aikana, jos peräpään juoksijat jäävät juoksemaan "sumppuun". Ja toki, niin sisällä kuin ulkona, kaarteet kannattaa juosta huolella ilman turhia lisämetrejä.

 

Onnea tulevaan kilpailuun!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyviä vinkkejä tuli liukasluikulta. Minustakin kannattaa lähteä reippaasti liikkeelle, vaikka lopussa tulisi pientä hyytymistäkin. Ensimmäisellä kerralla vauhdin arviointi on vaikeaa, mutta kasi on vähän sellainen matka, että varman päälle pelaamalla ei voi onnistua. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy