Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Recommended Posts

Avataas vaaroistakin oma threadinsa tälle vuodelle.

Kyseessä siis polkujuoksua Kolin mahtavissa maisemissa.

Matkoina 13.5km, 42.5km (+retkisarja), 65km (+ uutena 65km yö), sekä 130km.

 

Tapahtuman sivut

 

Tulokset

 

FaceBook

 

 

 

Tapahtuman ilmoittautuminen taisi mennä tänä vuonna ennätysvauhdilla kun pääsarjat olivat reilussa tunnissa täynnä.

Itellä tulee toinen kerta, tänäkin matkana sama 42.5km. Tavoittena päästä maaliin ja koettaa vältellä viime vuoden kyykkäystä mikä tuli 30km jälkeen kun reidet sanoi morjes. 65km matka poltteli myös mielessä mutta en usko vielä olevani riittävän hyvässä kunnossa että juoksu olisi ollut nautinnollinen, vaikka mistäs sitä tietää ennenkuin koettaa...

 

Luonto ja reitti on kyllä Kolilla hienoja. Itäsuomalaisena maasto oli periaatteessa jo tuttua ja perusmatka on tullut vaellettua joskus 10v sitten rinkan kanssa, mutta yllätyksenä tuli edelleen miten haastava ja raskas kierros itse asiassa on. Polku oli etenkin 17-32km välillä melko haastavaa juurakko- kivikko- pomppimista ja perinteinen juoksu oli etenemisestä aika kaukana - pikemminkin loikittiin kiveltä toiselle. Viime vuonna meni matkaan 6:20 joten tälle vuodelle tähtään 6h alitukseen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eikö muuten perusmatkaksi näissä lasketa se pisin, eli tässä tapauksessa 130k?

Itse jätän tänä vuonna lystin väliin. Kahtena vuonna retkeillyt tuon 43k, mutta tänä vuonna jää väliin, vaikka ihanat on Kolin mudat rämpiä ❤️

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sori jos tassa meen vahan OT, mutta haluaisin polkujuosta (suurinpiirtein) ton Vaarojen Maratonin reitin (~40km), mutta kevaalla tai alkukesasta, itsekseni. Asun Saksassa, joten pitaa varata lippuja ja ottaa lomaa, eli en voi ihan noin vain ex-tempore menna paikan paalle. Minulla olisi kolme mahdollista ajankohtaa:

 

- 01.05 - 05.05

- 28.05 - 02.06

- Heinakuu

 

Heinakuu tietysti varmin, lumet on kadonnut, ylitysvene on asennettu ja veritankkaustakin voi tarvita kun itikat ovat heranneet. Mutta mitas noista kahdesta muusta aikavalista ? Onko Vappu ihan toivoton, eli lumet viela "varmasti" maassa, tai hirvean mutaista ja vetta joka pulppuaa joka purosta ? Mutu sanoisi etta kesakuun alku olis varmaan aika hyva jos ei heinakuuta jaksa odottaa, mutta mita sanovat ekspertit ?

En tuota aluetta oikein tunne, enempi on kokemusta lapista (sinne ihan varmasti menisi mahdollisimman myohaan), ja etela-suomesta (esim Nuuksiossa vappu voisipi olla jo ihan jees).

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 31.1.2019 at 16.49, Miska kirjoitti:

 Minulla olisi kolme mahdollista ajankohtaa:

 

- 01.05 - 05.05

- 28.05 - 02.06

- Heinakuu

 

En tuota aluetta oikein tunne, enempi on kokemusta lapista (sinne ihan varmasti menisi mahdollisimman myohaan), ja etela-suomesta (esim Nuuksiossa vappu voisipi olla jo ihan jees).


En oo mikkään expertti mutta eiköhän riipu mitä juoksulta haet. varmasti helpoin keli on tuo touko-kesäkuun vaihe. heinäkuussa voi olla huonolla tuurilla lämmin ja toukokuussa vielä lumia metsässä. Toukokuun alussa todennäköisesti vähiten liikkujia reitillä joten sen johdosta voi olla myös hyvä vaihtoehto.

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä  • Alennus jopa -70% kaikesta treenistä, jalkapallosta, juoksusta ja paljon muuta


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy