Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Baltsu 8K


Recommended Posts

  • 1 month later...

Baltsuhan vois järkkää loppu huipentumaan kunnon after barty kinkerit...raketteja , pienehkö 

paraati, lapsillekkin jotain touhuu, + muuta ohjelmaa..kekkerit vois jatkuu yli puolen yön..niille joiden fysiikka sen kestää...tekijäthän menis ajois 

nukkumaan ..niin kuin asiaan kuuluu..koska seuraavana päivänä reenataan...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
On 19.1.2019 at 20.57, ForrestG kirjoitti:

Minua kiinnostaa tämä kisa. 

 

Minkälainen paita on maalissa ja onko hyvää show-meininkiä ja after partya tietty..?

Ei ole kisa, mutta voidaan järjestää epävirallisesti. Reitti on nyt tehty, teen Strava-segmentin tänään myöhemmin. 

 

Pari huomiota. 2 tien ylitystä, Westendiin sillan jälkeen siinä asemalla mennään tien yli suojatietä. Toinen tien ylitys tulee Westentiellä siinä vaiheessa, kun vasemmalla puolella loppuu jalkakäytävä. Siinäkin on tien ylitys. Treenatessa ei paha, koska voi katsoa tuleeko autoja, mutta jos isompi porukka, niin tulee hankalampaa ehkä. 

 

500m ennen maalia on se kohta missä tulee eka sillan alitus, 300m ennen maalia vasemmalla puolella kolmiomerkki, 150m ennen maalia risteys, josta risteää kolmeen suuntaan, tämä kevyenliikenteen väylä menee keskeltä. 

 

Hyvä reitti treenata vauhtikestävyyttä, koska ei juurikaan korkeuseroja. Loppu ylämäkeen ja on siellä aiemminkin vähän jotain, mutta aika flätti. Strava näytti elevation gain 57m.

 

Alkupisteen lähellä Koivusaaren metroasema. Se lähtee Länärin pohjoispuolelta siitä kohdassa, missä on sellaisen sillan elementin päättymissauma. Loppupiste on lyhtypylvään kohdalla, missä asfaltissa on sauma. Jossain vaiheessa yritän saada ne merkattua maalilla tms. 

 

Ajattelin aluksi, että koko reitti olisi asfalttia, mutta teinkin sen Westendin uimarannan kautta ja siitä rannan edustalta menee pätkä hiekkatietä. Olisi voinut assua pitkin kiertää ison tien kautta, mutta tuo on suorempi tie. Sen joutuu sitten kestämään, että sutii vähän aikaa vähän enemmän. 

 

Kun saan sen segmentin tehtyä, niin sen saa sitten kuka hyvänsä käydä juoksemassa ja kilpailla virtuaalisesti itseä ja muita vastaan. Tosin jos reitti on epäselvä, niin voidaan käydä juoksemassa sitä porukalla lenkillä. 

 

Tänään meni juoksu ihan päin honkia. En oo 2,5kk juossut yhtään reippaampaa ja 4.22 min/km keskari tuntui samalta kuin 3.50 min/km, mutta tavoite on se, että kesällä pystyisin juoksemaan jo 3xBaltsun 4 min/km vauhdilla. Eli vähän kevyttä väliin ja sitten taas kasi, sitten taas kevyttä ja vielä kaksi. Aloitetaan kuitenkin nyt rauhallisesti. Olennaista on saada työkalu kunnon parantamiseen ja se on tässä. 

_20190418_215041.JPG

Link to comment
Share on other sites

No niin. Tuli 8,01km, mutta se oli mahdotonta saada tasan. Jos otin pykälän pois, niin olisi ollut 7,99km ja oikeissakin kisoissa mitta aina vähän yli, jopa enemmän kuin tämä. Keilasataman bussipysäkin kohdalla voi ainakin oikaista, koska menin koko matkan oikeaa laitaa, kun siellä kulki niin paljon fillaristeja, enkä halunnut jäädä yliajetuksi.

 

https://www.strava.com/segments/20348657

Link to comment
Share on other sites

Kuten sanottua, niin tehkää ihmeessä muuallekin eri pituisia raastoreittejä. Se on naurettavaa, kun useimmat Strava-segmentit ovat jotain random-pituisia lyhyitä pätkiä ilman, että niissä on mietitty mitään, mikä vaikutus sen pätkän juoksemisella olisi kisakuntoon. Tässä on aidosti nyt lähes tasainen kasi, jolla voi tehdä tempoa ja hakea kympin kisakuntoa. Suosittelen siis, että muut tekevät samalla periaatteella ympäri Suomea ratoja, joilla voi treenata kuntoaan paremmaksi.

Link to comment
Share on other sites

Palvelut reitillä:

Suihkut: kesäkaudella voi käydä Westendiin uimarannalla uimassa ja suihkussa. Muina vuodenaikoina Lauttasaaren yhteiskoulun uimahalli on avoinna rajoitetusti ti-pe iltaisin ja la aamusta iltapäivään. 

 

Kauppa: reitti kulkee puolivälin jälkeen Alepan ohi, mutta jos ei halua kesken raastoa pysähtyä, niin lähtöpaikka ei ole kaukana kaupasta. Kun Koivusaaren metroasemalta tulee ulos ja kääntyy vasemmalle niin Sotkatie ylös, niin tulee Isokaaren kulmaan. Siinä on heti alussa oikealla K-Market

 

Kulkuyhteydet: Metrolla tosiaan pääsee perille. Koivusaaren metroasemalta ulos ja oikealle alikulkutunnelin läpi ja tullaankin lähtöpaikalle. Maali on lähempänä Keilaniemen metroasemaa. Vyöhykeuudistus kuun lopussa tuo sen saman lipun piiriin. Autoille on ilmainen parkkialue länärin kupeessa. Myös kaupunkipyöriä voi käyttää. Puistokaarella ja Luoteisväylällä on asemat Lauttasaaren puolella, samoin Hanasaaressa on yksi. Omalla pyörällä jos tulee niin Koivusaaren metroasemalla on runkolukittava teline

 

Ravintola: maalin jälkeen kun juoksee heti seuraavasta vasemmalle alikulkutunnelin, saapuu kätevästi vesiurheilukeskus Laguuniin. Siellä voi harrastaa suppailua, waleboardingia ja kajakkipooloa. Ennen kaikkea siellä on ravintola, jos saa heidän Espoon parhaiksi burgereiksi mainostamia hampurilaisia ja lisäksi tietysti virvokkeita. Terassi on siis olemassa. Toki tämä on kesäkaudella vain auki. 

 

Entisen Fortumin pääkonttorin tuntumaan tulee tornitalo, johon valmistuu myöhemmin mm. hotelli. Sinne tulee myös joku Keilaniementori palveluineen. Toteutuessaan myöskin Raide-Jokerin pääteasema tulee sinne eli tulevaisuudessa junallakin pääsee ja Karhusaareen tulee mahdollisesti lasten saari eli siihen käyntiin voi jatkossa yhdistää jonkinlaista linnanmäkimeininkiä ja hotelliviikonlopun. 

 

Tämä sijainti on nyt siis valittu tulevaisuus silmällä pitäen. Kaikki palvelut eivät ole vielä valmiina. Kyllä sitä kauempaakin silti kannattaa tulla. Tai lähempää, vien mainoksen mm. Westendin Alepaan jollain lenkillä. 

 

Keilaniemenranta, näkymä Keilasatamasta koilliseen. Havainnekuva SARC arkkitehtitoimisto..jpg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ostin 30 päivän metrotiketin tätä varten. Kunto on vauhtikestävyyden osalta tosi paska, mutta nyt aletaan töihin. Juoksun jälkeen voi istuskella tollaisella kivellä ja katsoa merelle. Jemmasin heinikkoon juotavan, niin ei tarttenut käydä kaupassakaan. Tästä voi sitten mennä metrolla salille suihkuun tai ajaa metrolla vähän matkaa ja hölkätä loppu himaan tai juosta kotiin. Pääasia, että lippu on nyt hankittu. 

DSC_5724.JPG

DSC_5727.JPG

DSC_5726.JPG

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ruusuja:

+reitti todellakin on tasainen, ja itsekin osittain tuota reittiä käyttänyt vk/testilenkkinä

+hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, toivottavasti ihmiset käy juoksemassa tuota

+kiva, kun joku näkee vaivaa, vaikkei kukaan ole edes pyytänyt tämmöistä!

Risuja:

-länärin varressa tuulee lähes aina, kovalla tuulella vaikutus on niin suuri, etten lähtisi ollenkaan tuolle reitille

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Ketjua lukevat   0 members

    • Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä
  • Kaikista tuotteista -5% koodilla SEPPO (affiliatelinkki)

     

    Screenshot 2022-10-17 at 12.33.21.png

     

     

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy