Jump to content
Juoksufoorumi.fiSyncMyTracks


Recommended Posts

Laitoin tämän sykemittarit-alueelle, kyllähän tämä tavallaan niihin liittyy vaikka kyse on mobiilisovelluksesta.

Merkinvaihtajien ongelma on että kuinka saada vuosien(?) data siirrettyä uuden merkin treenikalenteriin (esim. Garmin Connect -> Polar Flow). Itse törmäsin tällaiseen sovellukseen http://syncmytracks.com/#reviews ja kyselisin että onko teillä kokemuksia tästä. Itse olen ollut vuosia Garminille merkkiuskollinen, eikä laitteissa mitään vikaa olekaan, mutta tuo Garmin Connect on niin kökkö että hieman parempaa toivoisin. Erityisesti harmittaa kun Garmin on hyljännyt hiihtäjät eikä määrien kokonaistarkastelu ym. analysointi ole oikein helppoa. Polar Flow voisi vastata toiveisiin tässä asiassa ja Vantage-mallin myötä kiinnostus merkkiin on noussut. Kiva olisi jos datan saisi siirrettyä vaivattomasti Connectista Flowhun ja tämä sovellus sellaista lupailee.

Testasin ilmaissovellusta. Loin tilin myös Flowhun ja kokeilin siirtoa. Ei onnistunut. Muistin että minullahan on Sport Tracker-tili jota en ole vuosiin käyttänyt. Latasin sovelluksen kännykkään ja kokeilin siirtoa sinne. Muutamassa sekunnissa edellinen harjoitus oli siirtynyt Connectista Trackeriin. Siellä myös lajianalyysit näyttää onnistuvan helposti, toisin kuin Garminilla.

Maksullisella SyncMyTrack-sovelluksella saisi siirrettyä kaikki harjoitukset kuin taas ilmaisversiossa vain viimeisimmän.

Onko kukaan onnistunut synkkaamaan Polar Flown kanssa tuolla sovelluksella?

Link to post
Share on other sites

Kokeilinpa illalla vielä kerran ja synkkaus onnistui hyvin connectista flowhun. Jokin hetkellinen häiriö varmaan oli kun ei aiemmin synkannut. Ehkäpä tuon maksullisen version voi sitten laittaa jossain vaiheessa niin saa kaikki treenit talteen toisen merkin sovellukseen. Pitää vielä miettiä ja testailla kumpi noista on parempi, sports tracker vai flow.

Mutta hienoa että vihdoin löytyi ratkaisu tähän dilemmaan. Ei tarvitse pysyä samasssa merkissä sen takia että ei saisi vanhoja treenejä siirrettyä (muuta kuin manuaalisesti).

Ja onhan tuossa tosiaan myös se automaattinen synkkaus. Vaikka rannelaitteen merkki olisi mikä tahansa, voi käyttää toisen merkin treenisovellusta.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Suosittelen, tällä on kyllä helppo pitää alustat synkassa. Taitaa itsellä synkata 4h välein. Lisäksi tuo muutaman vuosi sitten tullut painon synkronointi on loistava, esim. withingsin (tai nokian) aamupaino menee IFTTT:n kautta stravaan, ja sieltä syncmytracks päivittää myös flowhun ja muihin alustoihin. Kohta se onkin sitten jo kellossa.

 

Onneksi on näitä palveluita joilla voi korjata palvelut toimimaan niinkuin niiden lähtökohtaisestikin pitäisi pelata...

Link to post
Share on other sites

Asensin viime viikolla sen maksullisen version ja koitin useampaan kertaan siirtää kaikki treenit connectista flowhun. Vissiin liikaa yhdellä kertaa kun ei onnistunut vaan yhteys katkesi aina jossain välissä. Sitten siirsin vain edellisen vuoden eli 2018 treenit ilman ongelmia. Eipä noita enempi taida viitsiä siirtääkään kun puhuu näköjään eri kieltä garmin ja polar. Osa harjoituksista tallentui eri nimellä flowhun. Lisäksi manuaalisesti syötetyistä treeneistä ei synkannut mm. harjoituksen kestoa, joten joutui käymään manuaalisesti kaikki yksitellen läpi.

Nythän tuo on helppoa kun sykkaa harjoituksen kerrallaan. Automaattisynkkaus ei jostain syystä toimi mun puhelimessa. Ehkä siksi kun puhelin ja mittari ei suostu yhteistyöhän ja joutuu tietokoneella synkkaa mittarin ensin connectiin, mutta eipä tuo iso homma ole käydä tekemässä siirtoa syncmytrack-sovelluksessa.

Mutta näistä ongelmista huolimatta suosittelen silti. Jos olisi sellainen puhelin joka toimisi garminin kanssa yhteen niin olisi hyvin vaivatonta synronointia.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Tuntuu toimivan. Kiitti vinkistä :-)

 

Laitoin Movescount historian siirtymään Polarin Flowhun, reilut 1.300 treeniä. Nyt on pari sataa mennyt melko nopeasti.

Garmin Connectissa olisi vielä yli 1.500 vanhempaa, pitänee kokeilla siirtää nekin. Mitenhän vannhoja tietoja Flowhun saa vietyä? Mittarina jatkaa ainakin toistaiseksi (synttäreihin saakka?) Suunto Ambit Peak3 Saphire.

Link to post
Share on other sites
On 18.1.2019 at 18.13, Freeze kirjoitti:

Tuntuu toimivan. Kiitti vinkistä 🙂

 

Laitoin Movescount historian siirtymään Polarin Flowhun, reilut 1.300 treeniä. Nyt on pari sataa mennyt melko nopeasti.

Garmin Connectissa olisi vielä yli 1.500 vanhempaa, pitänee kokeilla siirtää nekin. Mitenhän vannhoja tietoja Flowhun saa vietyä? Mittarina jatkaa ainakin toistaiseksi (synttäreihin saakka?) Suunto Ambit Peak3 Saphire.

No kuin kävi? Onnistuiko siirto? Mulla ei onnistunut kerralla siirtää kaikkia joten siirsin vain edellisen vuoden treenit kerralla ilman ongelmia. Eli yli vuoden vanhoja en ole yrittänyt sen koommin siirtää.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy