Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Sign in to follow this  
akku

Hakunilan Uudenvuodenjuoksu

Recommended Posts

1 tunti sitten, akku kirjoitti:

Kisakeskus siirtynyt Sotungin koululle, ei ollut tarkkaa matkaa tai reittiä järjestäjän sivuilla. Olisiko kellään tietoa näistä.

 

Kannattaa vilkaista tapahtuman facesivut, josta löytyy mm. reittikartta. Kisareitti ei (noiden sivujen) mukaan ole virallisesti mitattu, mutta "melko tarkka 10km". 

 

Hyvää juoksua @akku!

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 tuntia sitten, catpaps kirjoitti:

No aivan maaliviivalla kaveri meni ohitte, hävisin sen kirin. Ei ole minusta kirimieheksi. Tämä reissu oli hieman alle 2min hitaampi, kuin viimeksi itsellä Aktiassa.

 

Haha, kaikilla noin on käynyt, et ollut varautunut, takaa tullut vain pääsi yllättämään. Hyvänä puolena on, että siitä seuraa ainakin 30 vuoden hankittu immuniteetti. 🙂

 

Järjestäjille ja osallistujille kiitos, ensikertalaisena oli mukava ja hyvin järjestetty tapahtuma. Alisan askel ja juoksu näytti kyllä tosi hyvältä, onnittelut voitosta.  

 

Ranteessa olleen Polar GPS:n mukaan matka oli täysimittainen, 70m päälle näytti kello. Reitillä oli enemmän mäkiä kuin pääkaupunkiseudun juoksuissa yleensä. Aiempien vuosien reittiin en osaa verrata, kun tää oli 1. kerta Hakunilassa.

 

Yhden kärkipään juoksijan (jota en näe tuloksissa) kanssa meinasi tulla nokkakolari pian 5km käännön jälkeen suoralla. Ohjeistus oli mennä vasenta laitaa, mutta molemmat mentiin eri suuntiin samalla puolen tietä, väistettiin pari kertaa samaan suuntaan kunnes 10m päässä törmäyksestä otin vauhdit kokonaan pois ja kaveri sai väistettyä ojan kautta.  Oon iloinen että ehjänä päästiin kotiin, ennen juoksua onnistuin ottamaan kevyen lumen peittämällä peilijäällä ehkä pahimmat lipat ikinä. Olin ponnistamassa yleisurheilukentän viereisen rakennuksen korotetulle betonikynnykselle niin tuli sopivasti ilmavuutta lentoon.  Silloin ei ollut vielä nastat jalassa, juoksussa sitten oli. 🙂

 

@Pexrun :ia ja muita idän ihmeitä @ForrestG et.al. olisi mukava nähdä Vantaalla, jos sopii aikatauluihinne, alkavaa vuotta on jäljellä ja Aktia-sarjakin jatkuu kohta.

 

Kaikille keveitä askelia uudelle vuodelle!

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 tuntia sitten, Two horses too many kirjoitti:

 

@Pexrun :ia ja muita idän ihmeitä @ForrestG et.al. olisi mukava nähdä Vantaalla, jos sopii aikatauluihinne, alkavaa vuotta on jäljellä ja Aktia-sarjakin jatkuu kohta.

 

Kaikille keveitä askelia uudelle vuodelle!

Kiitos vain kutsusta. Kyllähän ihan mukavaa olisi sielläkin kirmailla, mutta kohtuu mittava välimatka laskee hieman intoa ajella sinne pelkän kisan takia. 

 

Sinänsä sikäli saisi joskus  ruhon sellaiseen jiiriin, että pystyisi edes muutaman hyvän treenin tekemään, niin suorituskyvylle tekisi ihan hyvää käydä otattelemassa. 

 

Katsotaan miten kevät edistyy, ja hyvää uutta vuotta kaikille!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  


  • Talviale!

    Alennukset jopa -60%


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy