Jump to content
Juoksufoorumi.fi

28.2


Pantse
 Share

Recommended Posts

Noh..pakkolepo jatkuu sitten. Flunssa toki alkaa olla jo voitettu, mutta sittenpä teloin oikeen jalan varpaat, joilla ei oteta askelta ihan heti. Ainakaan painoa ei tunnu kestävän. Ja tää vielä sattui selvinpäin, joten nyt sitten parannellaan varpaatkin kuntoon. Ehkä huomenna käväsen näyttämässä lekurille noita 3 varvasta, jotka ei suostu yhteistyöhön.

p.s. Just huomasin, että meni otsikko ihan mäntyyn..eihän nyt oo 28.2 vaan 28.1. Tsorge.

Link to comment
Share on other sites

Eilinen futsal painoi jaloissa niin rajusti, että meinasi tulla välipäivä. Jos keli ei olisi ollut kuin morsian, niin olisin viettänyt päivän sohvalla TV:n ääressä.

Pakkasta 6 astetta. Jos tuuli, en huomannut. Jos taivaalla oli pilvi, en nähnyt.

Eli, tyynessä auringon paisteessa 12 km ( 6,02 / 143 ). Oli muuten elämäni hitain lenkki. Nooh, en ole koskaan ennen juossut näin vanhanakaan..... heh.

Tuli tuosta Pantsen viestistä mieleen, että hyvin ovat räkätaudit kiertäneet sen jälkeen kun aloitin säännöllisemmän lenkkeilyn ( syksy 2001 ). Olisko yksi flunssa... Noh, kai se auttaa kun karaisee itseään eikä tuijota elohopean yläreunan korkeutta.

Link to comment
Share on other sites

Ketju on nimetty 28.2, mikä on hieno Kalevalan päivä, mutta nyt kai on vielä tammikuu 28.1. - veli, onko almanakka edellä, vai veli yhä Sammy Foxin pauloissa :hali_hehe:

Pitkän lätinäintron jälkeen asiaan. :bumps:

114mins, 20,5km, av hr 140, pace avg 05:29, 1490 kcals

Olin muka juoksevani rauhallisemmin, mutta etenkin alkuvaiheessa Nokian kierrosta tehdessäni sykkeet raksuttivat 140-150 väliä. Tais johtua noista urpÃ¥ista sunnuntaiulkoilijoista, joita joutui väistelemään vähän väliä Seurasaaressa. Ne on melkein pahempia kuin irrallaan juoksevat koirat!

-9 astetta, aurinkoista mutta tuulista. Juoksu meni ihan mukavasti ja olo parani vaan loppua kohden, jolloin tuolla Länsiväylän vieressä sykkeetkin olivat rauhoittuneet 130-140 välille. Juoksin kuitenkin turhan lujaa, sillä keskivauhti oli eilistä hiukka nopeempi ja keskisyke 140.

Päivän erikoinen: hikipisarat jäätyivät hassusti kiinni iPodin nappikuulokkeiden johtoon. Podi ja Polar 625X toimivat tänään moitteettomasti.

:035: Lenkin aikana ajattelin kotirataultraajia ja tulin kyllä siihen tulokseen, että 50 kilometriä pakkassäässä olis ainakin tällaiselle aloittelijalle hiukka, hiukka liikaa....

Viikolle kertyi kilometrejä 74,5 ja tammikuun saldo on tähän mennessä 270,5km. Olen ihan tyytyväinen noihin lukuihin.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy