Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Lauantai 27.1


kurppa
 Share

Recommended Posts

  • Replies 33
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Viikonlopun pitkä juostu

50km aikaan 5h52min.

avg147

keskivauhti 7.03/km

kierrosajat

1.08,01

1.08.36

1.07.23

1.13,57 (tällä kympillä kävin kotona suolen tyhjennyksellä, vaihtamassa juomapullon ja selvittämässä lasten yökylävierailut)

1.14

Onnittelut v.kurppa! Sie sitten teit sen, mistä minä vasta haaveilen... Varmaan on hieno fiilis sulla!

Niin huonosti olen palstaa lukenut, että vasta viime viikolla huomasin tämän kotirataultra juoksu mahdollisuuden. Kovasti alkoi minuakin kiehtomaan ajatus juoksusta. Mutta tähän viikonloppuun en pystynyt sitä sovittamaan. Jospa itsekin kokeilisin helmikuun viimeisenä pynänä... Esimerkkisi puhuttelee:) Wau!!

Link to comment
Share on other sites

Täälläkin suoritettiin kotirataultra jo tänään perhepoliittiststa syistä.

Tässä tärkeimmät: aika 4:42;21, kesivauhti ja -syke 5:39/145. Maratonin väliajaksi tuli 3:58;40. Kymppien ajat

57:47

56:38

56:39

55:51

55:26

eli ainakin omasta mielestä ihan onnistunut vauhdinjako vaikka "täysiä" ei mentykään ja kelloa en juurikaan vahdannut.

Sää ei ihan suosinut, lunta tuli vaakasuorassa melkein koko ajan. Kiersin n. 5,5 km:n reittiä ja edellisen kierroksen jäljet olivat ehtineet aina peittyä. Melkoista pöperössä tarpomistahan tuo oli mutta ihan tyytyväinen pitää tulokseen olla.

Juomaa matkalla meni n. 2 litraa ( 1 litraan vettä 2 rkl hunajaa + 1 dl maltoa + 0,3 dl sitr.mehutiivistettä + 1/4 tl suolaa + loraus hed.mehutiivistettä) ja hyvin toimi. Mulla oli kotipihassa pöydällä kylmälaukku ja siellä juomat + 1,5 l kuumavesipullo. Lisäksi imeskelin 3/4 pakettia Dexalin glukoositabletteja kun tuntui että tuota nestettä ei niin kauheasti tarvinnut. Puolimatkassa kävin tyhjentämässä vesilastin. Vaatetuskin toimi yllättävän hyvin (Craftin alusasu, Lidlin juoksupaita ja Endurance-asu), ei tarvinnut vaihtaa kuiviin koko aikana.

Nyt taitaa olla muutaman hyvin ansaitun oluen paikka...

Link to comment
Share on other sites

116mins, 20,5km, av hr 140, pace avg 05:31, 1517 kcals

Gulp! Kurppa pukkas päivän harjoituskirjaan sellaiset pohja-ajat, että kaikki on downhilliä siitä. 50 kilsan sijasta jaksoin pakertaa hyväntuulisesti 20,5 kilometriä. Juoksin Töölöstä Keilaniemeen jostain Kaskisaaren kautta takaisin. Siitä Nokian kierroksesta Seurasaaren mutkineen tulee tuollainen reilu 20 kilometria. Juoksukaveri Sami hyppäs mukaan puolesta matkasta.

Sää oli mitä komein: -6 astetta pakkasta, aurinkoista, paikoittain raaka tuuli - ja sain kokea sellaisenkin ihanuuden, miltä tuntuu, kun lunta putoa puiden oksilta melkein niskaan...Vaikka kuinka yritin pitää vauhdin hitaana ja sykkeet matalina, niin enkös taas kipittänyt tuota puolireipasta vauhtia - tai oliko se korotettua tv kevyttä? Löfflerin talvitrikoot ja duotechin alusasu on muuten sellainen yhdistelmä, ettei pakkanen tuntunut missään. :lolk:

Link to comment
Share on other sites

Ootte työ hurjia juoksemaan kun lumessa kahlaten 50km ja vielä noin kovaa vauhtia. Mutta pitkästä aikaa tuli itsekin tehtyä niin hyvä harjotus että kehtaa tänne kirjotella...:smiley: Eli päivän teemana oli Finlandia-hiihto simulaatio. Perinteisellä 60 km, aikaa kului 3h55min, keskisyke 148 ja energiankulutus 3100 kCal. Tasaista vauhtia meni koko matka vaikka loppumatkasta oli kädet ihan voimattomat.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy