Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kokemuksia kaupankäynnistä netissä


gnothi seauton
 Share

Recommended Posts

Eräällä autoaiheisella keskustelu foorumilla aika usein kuulee noista ihme myyjistä/ostajista.Yhteistä niille on että raha/tuote ei vaihda omistajaa normaalisti ,vaan aina pitää maksaa edes jotain etukäteen tai lähettää tavara hyvässä uskossa ilman etukäteismaksua.Taustalla yleensä joku säälittävä tarina.Jäljet johtavat kuulemma usein Nigeriaan,tuo oli kyllä (kai) hyvällä englannilla kirjoitettu,mutta vedätystä on ,se on varmaa.

Link to comment
Share on other sites

Tämän päivän Aamulehdessä oli juttu sivulla 8 just samanlaisesta huijauksesta. Valitettavasti kaveri meni pidemmälle ja maksoi. Vastineeksi sai numeron, jolla seurata shippausta. Toimi päivän pari, jonka jälkeen weppisivut katosivat. Rikosilmoitus kehiin, kyseisiä henkilöitä ei myyjää eikä välittäjää löytynyt mistään. Välittäjän pankkitili englannissa oli suljettu.

Link to comment
Share on other sites

Mainio kirjoitus gs:ltä. Ensimmäisenä tuli mieleen, että Wilhelmin toiminta voi olla hyvinkin tuottoisaa... ainakin siihen pisteeseen asti kunnes jää kiinni. Ihmiset ilmeisesti menevät helpommallakin halpaan, kun muistetaan esim. Nordean asiakkaisiin kohdistuneet tilitieto/salasana -kyselyt.

Toivottavasti jää kiinni, ja saa ansaitsemansa rangaistuksen. Nigeriassa se lienee kivitys.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy