Jump to content
Juoksufoorumi.fi

23.01. Tiistai


Savotar
 Share

Recommended Posts

59mins, 10,5km, av hr 139, pace avg 05:34min/km, 770 kcals

Oikein rauhallista peekoota noin tunnin verran Seurasaaren maisemissa. Jo maisemien vuoksi kannatti lähteä liikkumaan. Seurasaaren ympäristö oli epätodellisen kaunis, kun meri oli ohuessa pitsimäisessä jäässä, usva häivytti auringon ja puut taakseen ja podissa soi 9 Million Bicycles. Näin tosin vain pari fillaristia ja muutaman juoksijan. Juoksu kulki irtonaisesti ja rennosti, tällainen lyhyt pieni köpöttely - vuosi sitten tällaiset oli mun pitkiä.

Löfflerit ja duotech takasivat ettei paleltanut, eihän pakkasta ollut kuin vaivaiset -7. Kun ei tuullut, se ei tuntunut miltään. Mitenhän on, pääseekö tänä talvena meren jäälle luistelemaan?:xmas-smiley-010:

Ai niin muuten. Vaihdoin tuohon avatariin tuliterän kuvan myssystä, joka oli päivän lenkin jälkeen hassusti märkä ja vähän pakastunut. Noi valkoiset hileet ei kylläkään kauhean hyvin näy kuvassa.

Link to comment
Share on other sites

PK(?) 1:12 - 12,0 km (5:58/km) - avg 151, max 166

Tänään juoksu kulki suht miellyttävän oloisesti, lukuunottamatta sen kaatuessa kolhiintuneen polven pientä kenkkuilua. Pieni toivonkipinä kunnon palaamisesta heräsi matkan edetessä. Puolimatkan "jumintappovedosta" (lue: 50 m kovaa, jotta ehti valoihin vilkkuvilla vihreillä) toipuminen kesti näköjään turhan kauan (maksimit siinä), mutta muuten meni aika tasaisissa merkeissä.

Kaiken kruunuksi illan ensihämärän sekaan putoili taivaalta pakkaslunta, niin mielikin rentoutui jälleen. :goodvibes:

Lisäkysymys: JussiH - et sattunut juoksentelemään neljän aikoihin tuolla Espoon puolella vanhan Turuntien varressa (Karakallion kohdalla)? Näytti epäilyttävän tutulta hahmolta, mutta toisaalta oma hahmontunnistusalgoritmi sekoilee joskus pahasti...

Link to comment
Share on other sites

Mennen tullen vastatuuleen.

Mutta sehän on selvä, jos oma vauhti on 10 m/s ja tuulen nopeus 5 m/s, niin myötätuuliosuuksillakin on vastatuulta 5 m/s :)

Tempojuoksua 6,0 km - 32:40 - avg 152 - max 169. =5:26/km.

Jos ei tämän kovempaa pääse maksimivauhdillaan, niin kai se ymmärrettävä, että maratonia ei pysty juokemaan alle 4 tunnin.

Vai pystyisikö sittenkin???

Link to comment
Share on other sites

Vakio testijuoksu juoksumatolla, 10 km /avg 6:00 min-km / avg 151 (75%), kivan rennosti meni. Sattui menemään tasan aerobisella kynnysvauhdilla.

Olisikohan mahdollista juosta mara 5:00 min-km -vauhdilla? vielä on aikaa 1/2-vuotta treenailla ennen Tukholmaa.

Ai niin kuntosalia 45 min päälle.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy