Jump to content
Juoksufoorumi.fi

La 20.1.


 Share

Recommended Posts

PK(?) 0:49 - 8,3 km (5:56/km) - avg 154, max 167

Koipi kesti juoksemisen ihan hyvin, vaikka alkuun eilen tällin saanut sääri hieman protestoi liikkeelle lähtöä. Aurinkoinen sää, mukava lenkki, mutta edelleen ylämäet näyttävät olevan voitolla pumpusta.

Nyt pelonsekaisin tuntein töllön ääreen toivomaan Liverpoolilta pientä ihmettä...

EDIT: Ja sellainenhan sieltä tuli Abramovitsin rublamiljonäärejä vastaan! :voitto:

Link to comment
Share on other sites

Viikon pitkä lenkki aurinkoisessa pikkupakkaskelissä ja asfalttitiet sulina, joten ei sitä näköjään malttanut pahemmin himmailla eli vauhti taisi olla vähän turhan kova ja sykkeet oli taas mitä oli. Aika on arvio, kun joku onnistui sähläämään ja pysäytti ajanoton n. kilsa ennen lenkin loppua :viheltely:

16,3 km ja aikaa kului suunnilleen 2h 3min

Link to comment
Share on other sites

110mins, 20,5km, av hr 137, pace avg 05:20, 1379 kcals

-4 astetta, hieno aurinkoinen tyyni sää. Alkunatinoiden jälkeen juoksu kulki mainiosti, vaikka pohjilla oli huonosti nukuttu yö ja pulloa vinkkua (gudbye tipaton). Peekootahan tämä oli, mutta välillä piti spurtata - minkäs teet jos ipod soittaa randomina Highway Staria, Space Truckingia, Sandstormia, Ray of Lightia ja I Love New Yorkia.:happy0167:

Loppua kohden olin lenkillä jo tosi fiiliksissä, olo oli kuin maratonilla - aikamoista nirvanaa tammikuussa!

Samin kanssa tuli vähän kisailtua, mutta eihän nopeakinttuisen veteraaniurheilijan kanssa pidä lähteä kilpasille. Yksi kilsan kierros meni aikaan 04:46, että olihan sekin jotain.

Nyt on viikolle kasassa 79 kilsaa - kun jaksais huomenna reippaat parikymmentä, niin olis sata koossa eka kertaa yhden viikon aikana!

Link to comment
Share on other sites

Kevyttä juoksentelua mahtavassa säässä -5, n.3m/s + aurinkoa :) ja matkaa tuli 24,5km, 2:30:10, sit SportTraks arveli sykkeiksi 149avg (=mittari ei kunnolla toiminut, pannalle oli vissin liian kylmä). Pikkasen kylmä meinas poskille ja pakaroille tulla... ja tuulikaan ei tosiaan hirvesti haitannut. Nyt on loistava olo, joten kunto on kai kohdallaan tollaseen vauhtiin :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy