Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Sign in to follow this  
-Emilia-

Pyhän Olavin puolikas, 15.07.2018

Recommended Posts

En tiedä profiilista, mutta reittikartta löytyy täältä. Kerran olen juossut tuolla maratonin, mutta reitti on näköjään muuttunut siitä kerrasta. Ajattelisin positiivisesti, että tuohan on suhteellisen tasainen reitti. Siinä menee monta kilometriä tasaista järvenrantaa. Varmasti jotain pientä nousuakin rannalta toiselle siirryttäessä, mutta enemmän on sitä tasaista rantareittiä. Ehdottomasti maisemiltaan yksi parhaista juoksutapahtumista, johon olen osallistunut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Viime vuonna osallistuin. Muistissa myös kaunis reitti upeassa Heinäkuun säässä. Mutten tasaisuudesta voi itsekään puhua. Kummasti ne nousut jää aina mieleen varsinkin toisella kierroksella mennessä. Porukkaa oli paljon liikkeellä keskustan kohdalla.  Varmaan oopperajuhlat osaltaan lisäsivät turistien määrää. Itselleni ei ainakaan mikään ennätysreitti mutta kiva elämyslisä kesän reissujen lomaan.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos tavoitteena tietty ns. huippujuoksua muutenkin vaativa aikaraja, vaatii reitti malttia riittävästi. Muuten lopun terävissä ja loivemmissakin pitemmissä nousuissa voi hävitä paljon. Mutta järkevästi juostuna ihan hyvä ja riittävän nopea reitti, sen lisäksi, että on parhaita kaupunkeja kesällä tuo SLN. 2014 juostiin puolikas vielä yhtenä kierroksena, lämmintä 28. Silti reilun silloisen ennätyksen juoksin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Suurinpiirtein samalla reitillähän tuo taitaa mennä, kuten aiempinakin vuosina. Porukkaa siellä on ihan kiusaksi asti ja tuossa Olavinlinnan rantaraitilla joutuu puikkelehtimaan pukuhemmojen seassa. Itse jouduin useampaankin kertaa huutelemaan latua, kun tuolla muutama vuosi sitten juoksin. Toinen paha paikka on kun tullaan torille. Sielläkin on porukkaa kesällä ihan sikana ja simona. Mäkiä reitillä riittää, kuten aiemmin on todettu. "Onneksi" ne osuvat pääosin reitin loppupuolelle, jolloin ei enää tarvitse säästellä.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy