Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pe 19.1.


Kimmo
 Share

Recommended Posts

Hiihtoa Paimion putkessa.

Kyllä se on (jos rehellisiä ollaan) paljon kivampaa olla siinä putkessa, jota me miespuoliset perinteisesti viikonloppuna harrastetaan, kuin tässä hiihtoputkessa. Siellä on huono luisto, huono ilma ja valtava meteli ilmastoinnista.

Mutta ihmisiä putki pullollaan.

21 km - 2:00:00 - avg 135 - max 156.

Link to comment
Share on other sites

129mins, 21,5km, av hr 132, pace avg 05:55min/km, 1542 kcals

Talia tuli kierrettyä PK:na uudella innolla, kun Polar 625X toimii. Vaihdoin paristot ja hankin tilalle uuden sykevyön. Ilmeisesti vanha vyö oli mennyt epäkuntoon (neppareissa oli hapettumaa, eli ne liitinkohdat kannattaa puhdistaa kunnolla joka käytön jälkeen. Vyössä olevat langat ovat myös herkkiä, jos taivuttelee vyötä turhaan, ne voivat vahingoittua).

Nyt mittari toimi mainiosti, ja juoksin pkta rauhallisesti. Sykkeet pysyivät 120-140 välillä. Yhden nopean spurtin otin Gallen Kallelan tiellä, ja syke kimpaisi aina 175:een asti. Vauhtiakin olis ollut mukamas jotain 03:05min/km. Kotipuolessa törmäsin yhteen tuttuun ja loppumatkasta osa tuli käveltyä, se pudotti keskivauhdin yllättävän hitaaksi.

Tulipahan taas yhden puolimaran matka juostua pk:na. Viittiikö sitä enää jonnekin maksulliselle HCR:lle tulla, kun näitä puolimaroja voi vetää ihan koska vaan osana juoksuharjoittelua? :running:

Link to comment
Share on other sites

7,7 km pertsaa 50 min. Edellisen päivän auton hankinnan juhlistus vaikutti ja niinpä hyvistä keleistä huolimatta hiihto jäi aika vähälle.

Oisko huomenna päivä parempi? (riippuu jatkuuko juhlistus edelleen)

Minä kuvittelin, että kävit vaan potkiskelemassa renkaita ja vittuilemassa myyjille. Onnittelut uudesta perheenjäsenestä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy