Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Hassen Tervasaari-Hölkkämaraton 20.1.07


Recommended Posts

Maaliin tultiin, kiitos teille armaat juoksutoverit hyvästä seurasta!

kuin myös. piti lähteä juoksemaan kevyt pitkis lohjan vauhteja tapaillen mutta toisin kävi. läksin tuntia aiemmin ja pidin yllä suunniteltua vauhtia. varsinaisen lähdön yhteydessä merihaan sillan alta putkahti Seuratoveri ja Toveri Joka on Luvannyt Liittyä Seuraan. päätin spurtata heidät kiinni saadakseni matkaseuraa.

tohkeissani unohdin että nollakierros on reilusti vajaa joten spurttini kesti noin puolitoista tuntia ja alkoi jo tuntumaan keuhkoissa. selät tulivat vastaan noin minuuttia ennen kuin moottrista olisi loppunut vääntö. kuulumisten vaihdon yhteydessä sain kinttuni palautumaan ja noin tunnin mittaisen tavoitevauhtisen pätkän jälkeen aloin spurttaamaan seuraavaa Juttuseuraa kiinni.

viimeisen kierroksen puolivälissä juttuseuraksi ilmaantui kuin tyhjästä Valojänis, joka tervasaaren sillalla (n 2km maaliin) laukaisi "eikös kävis loppukiri. semmoinen 4.30 kilsa" ja läksi viipottamaan. eipä meikäläisen paukut enää tuohon vauhtiin riittäneet.

sunnuntaina olikin sitten paikat yhtä jumissa kun paloheinän satasen jälkeen viime kesänä. tarttis varmaan tehdä jotain. tolle vauhtikestävyydelle meinaan.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy