Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Hasse 10/10


Recommended Posts

Niin, vedit siis alle 4h ja muka "paska reissu". Mieti kuin moni ois ikionnellinen 4h alituksesta. Mut tottakai ymmärrän fiilikset kun meni sun omaan kuntoon nähden alakanttiin ni tietty sitä vähän hampaan koloon jää. Mut niinku oot fiksusti todennu jo monta kertaa, että päivissä on huimasti eroja ni esim. huomenna ois voinu olla ihan eri juttu. Kuntohan ei mihkään noin nopsasti tipu.

Saukkonen ja Rutanen juoksi muuten Lidlin tossuilla eikä ollu ekat marat niillä peleillä. Saukkonen kehu, et jalat on tosi hyvässä kunnossa ku on niin kevyet popot. Hassua toisaalta ku iskunvaimennus on olematon että kuin kestää tahkoa monta tuntia mut kaipa se sitte on vähän tyypistä kiinni.

Nyt tuli positiivinen yllärijuoksu kun en vilkuillu väliaikoja ja fiiliksen mukaan arvelin 3.20-3.25 aikaa ja meni 3.07 ilman älytöntä runttaamista ni oli kiva vipeltää. Mut toi selittyy sillä, että tää oli muuten rokuliviikko eli vaan pari lenkkiä kahen viikon treenin n.220km+230km (lue: "roskakilometrien") jälkeen ni oli herkkä fiilis. Ite tykkään talvikelistä paljon enemmän kesän hellerääkkeihin verrattuna vaikka välillä vähän lipsuukin. Tottakai se sadasosia ajasta vie, mut ajat on toissijasia ja tärkeintä on fiilis niinku Seppo sano. Ajat ei kerro muuta kun sen, kuin nopeesti juoksu oli ohi.

Nyt on taas varmasti levätty ja saa vihdoin ryhtyä takoomaan lisää kilometrejä koneeseen. Arvaa syhyykö jo varpaat päästä heti aamusta baanalle! :pallo

Link to comment
Share on other sites

Mulle - vanhalle miehelle - raskas on raskasta. Kuiva asfaltti, tyyni ilma ja tasasinen maasto pitkillä suorilla on mannaa. Mutta minkäs teet - joku tuntematon vetää baanalle ja mentävä on olosuhteista riippumatta. Joinakin päivinä on helpompaa kuin toisina päivinä.

Luulen etä kuntoni tällä hetkellä edellyttää noin 3.30-3.35 aikaa. Tänään oli siis huono päivä.

Pitää varmaan alkaa harjoitella - tai oppia nauttimaan reitistä kauemmin.

Link to comment
Share on other sites

Pasi - kyllä sulla positiivisuutta riittää, mullekin tarjosit omia sormikkaitasi matkan varrella kun epäilit, että mulla on käsille kylmä.

Kiva kisahan se oli näin juoksukauden päätteeksi (siis ainakin meikäläiselle). Mukavasti osanottajia, uusiakin, jalat pysy kuivana koko matkan ja saatiinhan me maalissa kahvitkin.

Nää Hasset on mun mielestä siitä hyviä, että niissä ei tule juostua niin tosissaan. Hitaammin kun juoksee niin ehtii sitten paremmin jutellakin muiden juoksijoiden kanssa.

Link to comment
Share on other sites

Mukavasti osanottajia, uusiakin, jalat pysy kuivana koko matkan ja saatiinhan me maalissa kahvitkin. Nää Hasset on mun mielestä siitä hyviä, että niissä ei tule juostua niin tosissaan.

Joo Gustafssonin Pertti sai 300 maraa täyteen ja kevyesti herra vaan jaksaa vipeltää. Harmi vaan, etten kahvia lipitä ni meni hukkaan koko homma. :kieli

Fiilis on tosiaan lepposta ja jos Hassella ottaa maran hölkötellen ni on mahdollista nauttia siitä ihan eri tavalla kun isoissa massa-media-tapahtumissa missä jengiä rynnii satakaupalla tönien ohi. Ainoo ongelma tulee vaan siinä, kun yrittää kotopuolessa selittää että miks meni esim. tunti kauemmin kun ennätysjuoksussa ja silti fiilis oli mahtava. Toiset lohduttelevat, ettei aina voi kulkea ja että harmi kun ei juoksu sujunu ja siinä vaiheessa tuntuu, että miten voi olla noin ihmeen vaikeeta tajuta että sen hyvän fiiliksen saa kyllä ihan ilman hampaat irvessä runttaamistakin. Jälleen keskustelu, joka ei lopulta johda mihinkään. :en tiedä

"To those who know, no explanation is necessary.... To those who do not know, no explanation will suffice."

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy