Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Sign in to follow this  
jukkar

Helsinki10 28.4.2018

Recommended Posts

Ketjua tällekin, lähdössä on sentään tällä hetkellä 995 juoksijaa! Keskellä kaupunkia Espalta Kaivarin kautta kansalaistorille. Lupaa keväisen koleaa keliä, mutta onneksi näyttää siltä, että tuuli ei ole nousemassa navakaksi. Reittihän on mukavan tasainen ja kiertää hienoilla kulmilla. Tsemppiä meille kaikille!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuonne itsekin lähdössä, elämäni eka 40min alitus tavoitteena, jää nähtäväksi miten koivet ja etenkin pää kestää tuon rääkin...

Muutama aste lämpimämpi olisi tietenkin ollut mukavampi, mutta näillä mennään :) 

 

Tasaiselta näyttää, pitää ehkä pikkasen varoa tuota ekan kilsan pientä nousua Olympiaterminaalin kohdalla ettei vahingossa mene alkuhuumassa liian lujaa ja siitä joutuu maksamaan myöhemmässä vaiheessa kalliin hinnan. Lopun nousulla ei liene niin suurta väliä enää kun on puhki jo muutenkin :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heippa. Olen aivan iloissani täällä ja odotan huomista jo kovin, sekä samalla pelkään pääsenkö starttaamaan. Kovin on takkuinen olo, mutta voi nyt johtua allergiasta / kova työviikko tms. päässä vikaa. Mutta hei jos kaikki menee kivasti, niin tervetuloa mukaan puhisemaan. Vauhti on aika haipakkaa, joten on uskoakseni tavattoman hankala täysin tasaisia 03:59 min/km osuuksia, joka on minulla tavoite. Ehkä hyvä juttu on jättää hieman väliä, jos vauhtini hieman vaihtelee. Lasken ajan km-merkinnöistä, en GPS:n mukaan. Saimme tiedon että tolpat ovat täysin oikeilla kohdilla. Kello voi kaupungissa hieman takkuilla, joten sen lukema voi olla toinen.  Ohjeeksi olemme saaneet juosta bruttoaikaa, joten paukusta kello lähtee minulla käyntiin. Pyrin olemaan maalissa 39:50 - 39:55 aikaan, joten aivan takana ei tarvitse olla, jotta 40min alittuu. Varusteena jäniksillä on matkassa ilmapallo ja kyltti. Toivon ettei tarvitte juosta kyltin kanssa koko reissua, voi mennä aika vääntämiseksi sitten se, mutta se selviää huomenissa.

 

  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oli hieno tapahtuma! Lähtöalueella tuli moikattua sekä @catpaps:ia että @juhanahm:ää . Catpapsilta oli ilmeisesti 40:00 ilmapallo rikkoutunut vähän ennen lähtöä 😄 . 

Tavoitteena oli tosiaan tuo eka 40minsan alitus, olin etukäteen ajatellut että pysyn catpapsin peesissä johonkin puoleen matkaan asti ainakin ja sen jlk omille teille jos voimia riittää. 

Lähtölaukauksen jälkeen lähdettiin laskettelemaan eteläespan mukulakivikatua alas yritin etsiä jänistä, mutta tajusin nopeasti että catpaps on jossain selän takana, lähdin sitten juhanahm:ää seuraamaan ja käännettiin jyrkästi oikealle. Huomasin että juhanahm vilkaisi omaa kelloaan vähintään yhtä monta kertaa kun minäkin ja totuus oli karu, lähdettiin liikkeelle aika lujaa ja eka kilsa tais mennä n.  3:45/km vauhtia. Oli pakko vähän himmailla ja vauhti asettui tämän jälkeen johonkin 4:00/km paikkeille. Siinä sit tuli kaivarin ohi paineltua rantaa aika tasaista 4:00 vauhtia ja olotila oli kohtuu ookoo. Pikkasen oli vastatuulta mutta ei mitenkään mahdoton tilanne. Jossain 5-6km kohdalla kun lähdettiin Ruoholahden suuntaan tuli odotettu välikuolema ja oikeesti kävi mielessä keskeyttäminen, pelkkä ajatus että samaa vauhtia pitäisi jaksaa vielä yhtä kauan tuntui todella etovalta. 6km kohdalla ohitin yhden kaverin ja sen jlk juoksin käytännössä täysin yksin, jossain 30m päässä juoksi yksi mimmi ja tätä etumatkaa yritin koko ajan kiriä kiinni. Oma Polar 800 piippasi koko ajan ennen aikojaan ja kuten @humanoidi tuossa jo mainitsi niin minunkin kello pysähtyi maalissa samaan aikaan eli 10,18.

Jossain 8km kohdalla rupesin oikeasti uskomaan että ensimmäinen 40 min alitus on jo lähellä. Onnekseni sain lopulta selän kiinni ja puuskutin siinä perässä viimeiset 1,5km, ilman sitä vetoapua en tiedä miten olisin enää jaksanut. 

Oli kyllä aika euforinen olo kun kaartui loppusuoralle ja huomasi maalin kellosta että pääsee reilusti alle 40:00 🙂 .

Maalihuollon tarjonta oli vielä runsas, todella hyvä mieli jäi tapahtumasta!!

  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oli hyvä kilpailu. Tai onhan sen pakko olla kun tulee enkka 5km:lla ja 10:llä. Aika parani Aktiasta minuutilla 10:llä. Virallinen netto oli 39.47 joten tyytyväinen pitää olla. Hoppana taisi juosta minun ohitse 3km kohdalla. Miestä en kiinni saanut mutta selkä näkyi kyllä aika pitkään. Siitä tiesi että vauhti alkaa hyytymään kun 40min jäniksen ääni kuului yhä paremmin. Onneksi vikalla kilsalla sai puristettua hyvin vauhtia lisää. Vikan 3km:n aikana muistui mieleen syy miksi yleensä käytän päärättiä juostessa. Kyllä meinaas hiki inhottavasti kirveli silmiä, ei oikein kunnolla edes nähnyt.

Ei tuo Advanced Marathoning ohjelma voi huono olla kun tuloksia tulee kympilläkin. Minullakin kello näytti matkaksi 10.12.

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy