Jump to content
Juoksufoorumi.fiSign in to follow this  
Seppo

Suunto 3 Fitness

Recommended PostsTämän mittarin virallinen julkistuspäivä oli siis tänään. Mittari on nyt ollut tovin testissä ja täytyy kyllä sanoa että se on positiivinen yllätys. Olin aluksi hieman negatiivinen tämän suhteen koska mittarissa itsessään ei ole GPS paikannusta. Kuten nimikin sen sanoo niin kyseessä on fitness mittari. Tässä tapauksessa tuo fitness tarkoittaa kuntoilijaa. Mielestäni Suunto on onnistunut hyvin tämän kellon kanssa. Kyseessä ei ole mittari johon on tehty nätti ulkokuori ja sen jälkeen on tiputettu pois ominaisuuksia. Pikemminkin päinvastoin. Kellon ominaisuudet on toki rajalliset, mutta ne on mietitty hyvin kohderyhmälle sopivaksi. Lopputuloksena on kello jota on mukava käyttää, se näyttää hyvältä ja se esittää tiedot selkeästi. Aiemmista kelloista poiketen se myös opastaa selkeästi mitä pitäisi tehdä. Tarjolla on esimerkiksi valmis harjoitusohjelma eli käyttäjän ei tarvitse miettiä mitä pitäisi tehdä. 

 

Kello on suunnattu ensisijaisesti kuntoilijoille, eli jos kavahdat sitä ajatusta että et tiedä lenkkisi aivan tarkkaa pituutta niin tämä ei ole sinua varten. GPS:n puutetta on paikkailtu sillä että voit Suunnon sovelluksen avulla kalibroida mittarin matkanlaskentaa. Toki senkin jälkeen kuljettu matka on vain valistunut arvaus, mutta se taitaa riittää vallan mainiosti kohderyhmälle. 

 

Mittari tulee myyntiin 25.4. ja julkaisen tästä testijutun ensi viikolla. Suunto 3 Fitnessin suositushinta on 199-229e. Juoksufoorumin lukijana saat Keskisen kellosta vielä 5e alennuksen tuosta hinnasta koodilla Juoksu18. Koodi on voimassa ainakin toukokuun loppuun asti. Alennus koskee myös muita mittareita jos juuri tämä ei tunnu omalta. Ilmainen toimitus (1-2 arkipäivää) ja 60vrk ilmainen palautus. 

 

Linkki:

 

https://www.keskisenkello.fi/sykemittarit/suunto-3-fitness/

 

Alla vielä mittarin virallinen lehdistötiedote:

 

b66eaccb7c4c3434_800x800ar.jpg

Suunto 3 Fitness auttaa nauttimaan aktiivisesta elämästä

Suunnon uusi aktiivista elämää viettäville suunniteltu kello Suunto 3 Fitness tulee myyntiin 25. huhtikuuta. Kello laatii mukautuvan harjoittelusuunnitelman, joka yhdessä stressin ja palautumisen seurannan kanssa auttaa säilyttämään tasapainon harjoittelun ja levon välillä. Kellon kanssa samaan aikaan julkaistaan uusi Suunto-mobiilisovellus.

Suunto 3 Fitness sopii monipuoliseen harjoitteluun, mutta se toimii yhtä hyvin myös tyylikkäänä rannekellona. Kello on pienempi ja kevyempi kuin mikään Suunnon aikaisemmista mobiiliyhteyttä käyttävistä kelloista. Kellon akunkesto on 5 päivää, kun 24/7-aktiivisuusseuranta on käytössä.

– Minimalistinen ruostumaton teräskehä tekee kellotaulusta kestävän, mutta silti kauniin. Pienen, pyöristetyn kuoren ja pehmeän rannekkeen ansiosta kello on myös kevyt ja mukava ranteessa ympäri vuorokauden. Suunto 3 Fitness yhdistää erinomaisesti kauneuden ja kestävyyden, kertoo Suunnon muotoilujohtaja Timo Yliluoma.

84eef9f991fe462e_800x800ar.png

Kellon kanssa samaan aikaan julkaistaan uusi Suunto-mobiilisovellus, joka täydentää Suunto 3 Fitness -kellon toimintoja: se pitää kirjaa harjoittelu- ja lepotiedoista ja käyttää GPS-yhteyttä nopeuden, matkan ja reitin seurantaan. Rannesykemittaustoiminto (Valencell Inc:in teknologia) tekee kellon käytöstä helppoa.

Kuntotasoon mukautuva harjoitteluohjelma

ad52a07933aee302_800x800ar.png

Suunto 3 Fitness tekee harjoittelusta helppoa. Kello luo käyttäjälleen harjoittelusuunnitelman, jonka jokainen osa tähtää käyttäjän kunnon parantamiseen. Kun suunnitelmaa aletaan toteuttaa, kello seuraa harjoitusta ja ohjaa oikean tehotason säilyttämisessä. Harjoittelu onnistuu myös ilman suunnitelmaa.

Kerättyään tarpeeksi tietoa harjoituksista, kello arvioi käyttäjän kuntotason ja mukauttaa harjoittelusunnitelmaa. Kaikki tapahtuu automaattisesti, joten käyttäjän ei tarvitse huolehtia ylimääräisten tai väliin jääneiden harjoitusten päivittämisestä.

Tasapaino harjoittelun ja levon välillä

b2e07190ccd7934a_800x800ar.png

Kävely- ja juoksuharjoitusten nopeus ja matka mitataan rannekadenssia käyttäen, joten kello sopii mainiosti myös sisäharjoitteluun. Kello on vesitiivis aina 30 metrin syvyyteen asti, joten sitä voi käyttää huoletta myös uidessa.

Kello laskee käyttäjän päivittäiset askeleet ja kalorit, tarjoten helppolukuisen yhteenvedon kaikista aktiviteeteista. Tämä auttaa harjoittelun ja levon tasapainottamisessa. Kellolla voi myös seurata unen laatua. Lisäksi kello mittaa käyttäjän stressi- ja palautumistasoa päivän aikana.

Suunto on kehittänyt unenlaadun seurannan, stressi- ja palautumisseurannan sekä mukautuvan harjoittelun ohjauksen tiiviissä yhteistyössä liikuntatieteiden alalla toimivan, pitkäaikaisen kumppaninsa Firstbeat Technologiesin kanssa.

Uusi Suunto-sovellus viimeistelee Suunto 3 Fitness -kokemuksen

bfada7a41924322c_800x800ar.png

Suunto 3 Fitness yhdistetään uuteen Suunto -sovellukseen, joka pitää kirjaa harjoituksista ja antaa ajantasaista tietoa käyttäjän harjoittelusta, unenlaadusta ja kunnon kehityksestä. Sovelluksen kautta voi myös jakaa hetkiä harjoituksista ja luoda yhteyksiä muihin Suunto 3 Fitness -käyttäjiin.

Kelloa voi käyttää myös ilman sovellusta, mutta yhdistämällä kellon Suunto-sovellukseen käyttäjä voi hyödyntää mobiililaitteensa GPS-yhteyttä nopeuden, matkan ja reitin seuraamiseen. Sovelluksen ansiosta käyttäjä saa halutessaan saapuvat puhelut, viestit ja ilmoitukset suoraan kelloonsa. Suunto-sovellus tulee saataville App Store- ja Google Play -kauppoihin.

Suunto 3 Fitness Gold- ja All Black -kelloissa (suositushinta 229 €) on kulta- tai mustapintainen ruostumaton teräskehä ja painikkeet. Suunto 3 Fitness Black-, Ocean- ja Sakura -kelloissa (suositushinta 199 €) on kiillotettu ruostumaton teräskehä.

Lisätietoja Suunto 3 Fitness -kellosta löytyy osoitteessa www.suunto.com/suunto3fitness

 

 

 

Mittaria koskeva keskustelu löytyy alla olevasta linkistä:

 

 

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vieras
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy