Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ma 15.1.


Repe77
 Share

Recommended Posts

Mukavassa pikkupakkasessa Hakunilan rinki 80 kertaa. Itse tulkitsen hiihtäneeni n. 37,5km ja aikaa kului 2.06. Hiihtämisessä on nyt oikia meininki. Peruskunto on hiihtoon nyt semmonen ku pittääki, eli jaksaa helposti mennä tommosta PK:ta.

Lyhyt on rinki. Vaihdotkos suuntaa välillä?

Ite tuli polskittua 2250m. Lyhyissä 25m pätkissä tosin minäkin.:tongue:

Link to comment
Share on other sites

Mä kans annoin palaa ilman mitään rajoituksia. Mittari hapuili välillä punarajan tuntumassa, mutta nyt olo on silti hyvä. En kuitenkaan jaksa venytellä, joten ihan turhaan edes yritän mainostaa sitä... Juoksentelua tuli reilu 13km ajan ollessa 1.06.23, eli vauhti oli vähän yli 5min/km ja keskisyke 160 (n.83%) ja max kävi 176, joten ei nyt silleen paha. Keli oli kohtalainen vaikka noita rättejä satoikin välillä liikaa.

Link to comment
Share on other sites

114mins, 20,5km, av hr 135*, pace avg 05:32min/km, 1208 kcals

Aivan mahtava lenkki hieman myöhemmin iltapäivällä. Keilaniemeä tuli kierrettyä ja taisin ensimmäisen kerran käyttää oikein huomioliiviä! En yleensä juokse näin pimeällä.

Juoksu oli ihmeen irtonaista ja helppoa. Välillä tuli Samin kanssa irroteltua vähän kovempaakin spurttia, mutta perus-PK oli tämän päivän tavoiteena. Välillä kyllä taisi mennä orastavan VK:n puolelle. Mutta PK:na tämän harjoituspäiväkirjaani koodaan.

Paluukilometreillä kotiin satoi tihkua suoraan naamaan ja mereltä tuuli sivuttain mukavan kovasti, joten tähän mahtavan maanantain lenkkiin tuli sikälikin vielä kivoja lisämausteita. :rock:Ai niin, unohdin kokonaan kuunnella Radio Rockia, vaikka juonnetut ohjelmat alkoivat tänään.

Link to comment
Share on other sites

Vesijuoksua tuntosen verran. Juoksun välissä tein vetoja, ja ei kyllä uskois, mutta kyllä vedessäkin joutuu puuskuttamaan, kun oikein rykäsee. 6 vetoa, ja kesto oli noin 2 minuuttia, ja palautus välissä noin 3 minuuttia. Alussa 25 min lämmittelyä ja lopussa noin vartin verran loppupalauttelua. Ei kait tässä kande mainostaa, mutta hyötykävelyä 3 km hallille ja takas yhteensä :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy