Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Lauantai 13.1.07


Lanttu
 Share

Recommended Posts

116mins, 20kms, av hr 135*, pace avg 05:42, 1721 kcals

Nukuin eilisen väsymyksen pois, mutta en silti olisi ollut valmis lenkille, ellei Sami olisi patistanut mukaan kokeilemaan Keilaniemen kierrosta. +2 astetta, lumiräntää sateli, ei pahemmin liukkaita paikkoja ja meno oli ihan toista kuin eilen. Juoksu tuntui taas hyvältä. Ei näköjään kannata tunkea noita pitkiä alusasuja talvitrikoiden alle - ne vaan hidastavat ja kuumottavat liikaa, ellei oo -10 astetta vähinitään. Ainoa haitta märästä kelistä oli, että sukat kastuivat jo kotikadulla ja tässä "Vantaa-fiiliksessä" sai sitten juosta koko matkan. Vantaan maratonillahan ensimmäisen kerran juoksin sukat ja tossut litimärkinä.

Sykemittari vähän temppuili, joten tuo keskisyke on oma arvioni. Juoksimme tasaisen rauhallisesti ja HCM-reitin pätkää edetessä tuli viime kesän ensimmäinen maratoni mieleen. Hieman huvitti että kaduille tullutta paria hassua lumihiutaletta oli ajamassa pois parikin järeää lumiauraa. Viikon kokonaissaldoksi tuli 77,5 km, mikä on ihan kelvollinen määrä. Vuosi sittenhän pääsin hädin tuskin 50 kilsaan viikossa.

Tuntuu silti, että eilinen väsähdys oli enemmän henkistä, kuin fyysistä laatua. Tänään juostessa tuntui, että selkäranka löytyi taas niin fyysisessä kuin henkisessäkin mielessä.

Mutta joku viikko haluun päästä sataan kilometriin viikossa! :rock:

Link to comment
Share on other sites

:running: Sohjokelissä vaimon lainaamien irtopiikkien kanssa. Keli oli muuten erittäin hyvä ja pari innokasta oli läheisellä kuntoradalla jo suksiaan testaamassa. Loppu oli kuin tervanjuontia mutta muuten mukava fiilis, joka loi uskoa kesän koitoksiin. Päivän löytö oli energiapatukka, jonka pystyi syömään irvistelemättä

22,6 km / 2.28 avg 143, max 157

Link to comment
Share on other sites

Iltapäivällä ensin lasten kanssa luistelemassa. Oli mukava elämys laittaa 2 vuotiaalle eka kerran luistimet jalkaan ja nähdä silmien loiste, kun hän vihdoinkin pääsi luistelemaan... Iso siskon luistelua muutaman kerran seuranneena, hinku oli kova. No, vähän apua ja tukea siinä tarvittiin, mutta siitä se lähtee, liikunnallinen tulevaisuus, toivottavasti.

Sitten se oma lenkki:

8,8km - 58min - 6.35min/km - fiilisjuoksuna tällä kertaa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy