Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pe 12.1.


Kimmo
 Share

Recommended Posts

114mins, 18kms, av hr 132*, pace avg 05:36*, 1132 kcals

Polar 625X reistaili taas ja päivän luvut ovat osittain arvioita. TV kevyttä Talissa muutamin lisäkierroksin. -1 astetta pakkasta, liian lämpimästi pukeutuneena, liukas keli ja outo nälän tunne kai pitivät huolen siitä, että juoksu tuntui kulkevan todella huonosti. Matkan loppupuolella oli jopa niin tuskaista että ajattelin lopettaa koko maratonharjoittelun. Onneksi kotimatkalla aurinko paistoi silmiin ja sai hymyäkin huuleen. TV kevyen puitteissa mentiin ja aamupäivällä olin syönyt hyvin ja ottanut Gutzyannoksenkin, mutta jotenkin nyt ei vaan kulkenut. Ehkä se oli iPodissa soineen Tom Pettyn ja Steve Millerin vetelän jenkkirocktzipaleiden syytä. Ehdottomasti huonoimmat vibat aikoihin jättänyt lenkki.:014: Kotona ruuan ja suihkun jälkeen tuntui kyllä jo paremmalta. Viikolle kilometrejä on nyt kerääntynyt nippa nappa 60.

Link to comment
Share on other sites

54 min/ reilu 6 km sauvakävely alle, tunti kotipihasählyä ja toinen tunti ihmettelyä (puuroa naamaan) ja suoraan pitkälle lenkille:

25,8 km/2:53 h (6:43 min/km). Syke avg 140.

Yllättävän hitaalta, jäykältä ja raskaalta tuntui tällä kertaaa meno (liekö aamun sauvis ja muu viikon aikana tapahtunut 51 km sauvakävely painanut?)

Pari tuntia lenkin jälkeenkin on oksettava olo - ei huva ei.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy