Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ossin Unelma 1/2 vuorokauden juoksu (+maraton) la 1.9.2007 Nurmossa


Kimmo
 Share

Recommended Posts

No niin, tarkoitus on siis järjestää kyseinen tapahtuma samaan malliin kuin viime vuonnakin (klo 9 - 21, 3 km lenkki, asfalttia, yksi huoltopiste liikuntahallilla, suihkut, sauna). Juoksustahan saa kuitattua maratonin ja lisäksi on mahdollisuus saada kaksi maraa tilille, siillä toinen startti on klo 15.00. Ja jos juoksee pelkän maratonin, niin osallistumismaksu on 20 € (12 h -> 40 €). Huolto pelaa hienosti, jopa juoksun aikana saa esittää toiveita tarjoiluista ja niitä pyritään täyttämään mahdollisuuksien mukaan. Lisätietoa ilmoittautumisesta ym. tulee jonkin ajan kuluttua, tämä niin kuin ennakkotietona.

Mitenkähän säännöt menevät tuon toisen maratonin startin suhteen? Esim. jos on vielä kierroksella kun toinen mara starttaa klo 15.00, niin onko se ok vai pitääkö olla "lähtöalueella" starttihetkellä? Vai kuinka tuo menee?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mitenkähän säännöt menevät tuon toisen maratonin startin suhteen? Esim. jos on vielä kierroksella kun toinen mara starttaa klo 15.00, niin onko se ok vai pitääkö olla "lähtöalueella" starttihetkellä? Vai kuinka tuo menee?

En säännöistä tiedä, mutta tuskin noita tapauksia kauhean monta on...

Eli sellaiselle, joka juoksee kaksi maraa, mutta ei ehdi juosta ensimmäistä tuossa kuudessa tunnissa, voisi toimia niin, että jatkaa suoraan toiseen ja väliaika otetaan ensimmäisen maran päättyessä ja samalla tapahtuisi siis startti tuohon toiseen...

Saiko tuosta nyt selvää mitä tarkoitin...

Täytyy varmaan itsekin harkita, josko tänne lähtisi juoksemaan puolta vuorokautta...

Link to comment
Share on other sites

Eli laitetaanpas ylös, ja jos ei itse juosta niin huoltotehtäviin ilmanmuuta....että ei sitten muuta ku :action-smiley-073:

Hienoa, hienoa! Mukaan vaan, kumpiakin tarvitaan, sekä juoksijoita että huoltajia. Joo, harjoitella pitää, onneksi kaverit pitävät huolta tuosta "kannustuksesta". Jos ei ole sairas tai ei ano poissaololupaa maanantain pitkältä, niin siitä saa kuulla ainakin puoli vuotta.

Link to comment
Share on other sites

"Ossin Unelma" juontuu? Ihana nimi se kyllä on.

Ossi on paikallisia pitkän linjan urheilumiehiä, juoksee nykyään sarjassa pojat 65 v. Takana 199 maratonia, 200:s tulee Kyrönjoella keväällä. Oli puhunut kokouksissa että pitäisi järjestää 12 h kisa ja joku oli sitten sanonut että pitäähän se Ossin unelma toteuttaa.

Link to comment
Share on other sites

Tässä lisätietoa:

La 01.09.2007 KAKSI MARATONIA JA OSSIN UNELMA ½ VUOROKAUDEN JUOKSU/KÄVELY

PAIKKAKUNTA, LÄHTÖPAIKKA ja KELLONAIKA: Nurmo, Liikuntahalli klo 9.

MATKAT JA SARJAT: 12 tunnin juoksu, Sarjat M ja N ja kävelysarja. Maratonien lähtöajat: klo 9.00 ja klo 15.00.

OSANOTTOMAKSUT JA ILMOITTAUTUMINEN: Os.maksu 12 tunnin juoksu 40 € tai 20 €/maraton. Ennakkoilm. 25.8. mennessä Aulis Paski 050-5583201. Maksu tilille (OP) 530109-411864. Ilmoittautuminen mahdollista myös paikan päällä.

PALKINNOT, MITALI: Kaikki palkitaan.

REITTI: Virallisesti mitattu. Asfalttia, 3 km:n lenkki, yksi huoltopiste kierroksella.

LISÄTIETOJA: Liikuntahalli avoinna, WC- ja peseytymistilat käytössä.

YHTEYSHENKILÖ JA PUHELIN: Aulis Paski 050-5583201.

YHTEYSHENKILÖN SÄHKÖPOSTI: jymy@nurmo.fi

JÄRJESTÄJÄSEURA(T): Nurmon Jymy/kuntovaliokunta

Link to comment
Share on other sites

Tuo kahden maratonin systeemi menee niin että jos haluaa kaksi virallista maratonia ja aikaa niin pitää startata kumpaankin nimenomaan silloin klo 9 ja 15 kun se maratonien ensimmäinen kierros on pitempi (käännös atrian suoralla) ja se ensimmäinen pitää olla juostuna ennen seuraavaa starttia, se on sitte eri asia onko sillä mitään merkitystä niillä virallisilla maroilla kuhan vaan kilsoja kertyy. Yhden maratonin juoksijat saavat valita lähteekö ysiltä vai kolmelta.

Link to comment
Share on other sites

Eikös sellainen periaate ole olemassa, että esim. 100 km:n juoksusta saa vain yhden maratonin?

Kyllä.

Maratonkeräilyyn ei liene mitään yhtenäistä säännöstöä olemassa, mutta kansainvälisessä tilastoinnissa noudatetaan yleensä tulkintaa, jonka mukaan ultrista saa yhden maratonin. Oli kyseessä sitten 50km tai kuuden vuorokauden kilpailu.

Tämä kaksi erillistä starttia nyt on sitten jo eri asia ...

Jos kaksi erillistä maratonia, joihin molempiin on erillinen ilmoittautuminen starttaa kuuden tunnin välein niin kyseessä on tietenkin kaksi maratonia. Ja jos samanaikaisesti on käynnissä 12h kilpailu, johon kilpailija on myös ilmoittautunut niin siinä tulee, ainakin periaatteessa, osallistuttua kolmeen eri kilpailuun.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Nyt on kateellisena luettu Masokistiraportteja viikonloppu ja kerätty voimia uusia koitoksia varten. Flunssakin vetelee jo (toivottavasti) viimeisiä hengenvetoja. Tänään kevyttä lenkkiä jo ja kuulosteluja voinnista. Loppuviikosta vielä kova kilometrien keräys päälle. Sitten taas keventelemään.

Ja tavoite on juosta Nurmossa 12h. Onko muita nuormoon lähtijöitä?? Kuulostaa mukavalta pikku tapahtumalta. Ainoa asia mikä mietityttää on toi asfalttipinta. Mitenkä tasainen toi reitti on, onko mäkiä? Varmaan aika tasainen kun kerta pohojaanmaalla ollaan.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy