Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Don_Valido

Osaksi ihmiskoetta

Recommended Posts

Guest Baltsu
tunti sitten, ForrestG kirjoitti:

Miten on ihmiskoe ottanut tulta siipiinsä?

 

Jatkuva haku kunnes tarpeeksi pätevä, kovapäinen löytyy. Ei ole löytynyt, kun hakemuksia ovat lähetellyt vain sinun valmennettavasi 😉

 

Donnis, mikä idea siinä on, että haluat valmentaa alle 2.30 tai 2.20 maratoonarin, mutta silti haet tulevaisuuden ultrajuoksijaa, jonka kaiken lisäksi pitäisi mennä likaisille poluille? Kyllä sen maratonin juoksee alta 2.30, vaikkei kertaakaan kuraisi tossujaan, jos on tarpeeksi hyvä 🙂Itseäni jotenkin vierastuttaa ajatus siitä, että joku skutsissa rymyäminen jotenkin tekisi juoksijan. Nykyajan ihmiset eivät lähde enää minnekään hornantuuttiin. Olosuhteiden pitää olla kivat, jolloin valitaan se juoksu, eikä salibandya, futista tai lätkää. Se sinun 2.30 juoksijasi tulee mopoautolla sinne treeneihin ja juoksee juoksumatolla pallokorvat päässään kuunnellen samalla räppiä. Niin se menee nykyajan nuorisolla. 

  •  

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 tuntia sitten, Guest Baltsu kirjoitti:

 

Jatkuva haku kunnes tarpeeksi pätevä, kovapäinen löytyy. Ei ole löytynyt, kun hakemuksia ovat lähetellyt vain sinun valmennettavasi 😉

 

Taitaa sinulla olla sisäpiirintietoa. Vissiin hakemuksesi on ollut samassa hylättyjen läjässä. Kuitenkin heillä menee siltä osin paremmin, että minä sentään heitä suostun valmentamaan kohden 2.45 tuloksia, toisin kuin sinua.  

 

Toisekseen opettele vittuilemaan minulle, valmennettavilleni ei tarvitse edes yrittää, sillä siitä minä pidän huolen. Hehän ei kuullemma ole omaehtoisesti halunneet edes kommunikoida kanssasi millään tasolla (pl Seppo).

 

Nyt sinun kannattaa tehdä sellainen reality check, sillä meidän tiimissä naisetkin juoksee kovempaa kuin sinä. 

  • Haha 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

FG, mites kävi Sepon kanssa?

Tämä juttu kannattaa lukea: https://www.is.fi/huuhkajat/art-2000005865794.html

Jalkapallossa Mixun aikana oli yksi totuus, Mixun mielipide ja sitä yritettiin työntää kurkusta alas huutamalla. Kun se ei mennyt jakeluun, pelaajat olivat paskoja. Riven aikana johtavat pelaajat ovat mukana suunnittelussa, asioita harjoitellaan pienryhmissä ja asiat opitaan. Samaan aikaan satsataan vuorovaikutustaitoihin ja siihen, että jokaisella on joukkueessa hyvä olla ja että yhteishenki on hyvä. 

 

Kun Don on jo futisvalmentaja, niin jos hän ottaa näitä Riven oppeja mukaan juoksuvalmennukseen, niin jälki on ihan eri luokkaa kuin FG:llä, joka yrittää perkeleellä valmentaa. Ei se onnistu. Seppo tarvitsee tietoa, mitä pitää tehdä ja miksi, jotta tavoitteet saavutetaan. GrigoriSoiros vaatii rohkaisua päästä kilpailuissa ylipäätänsä maaliin. Nyt on osoittautunut, ettei FG:stä ole valmentajaksi silloin, kun on jonkinlainen etäsuhde, eikä voi niillä yhteisharjoituksissa höykyttää jätkiä tai luoda kehityksen edellyttämää pelon ilmapiiriä ryhmään. Itseluottamus menee ja kurittomuutta seuraa. 

 

Lyön kossupullosta vetoa, että Seppo juoksee alle 3h Donniksen valmennuksessa Markku Kanerva -menetelmin. Eltsuun vetoharjoituksia keväällä, voin olla Sepolle kaverina 😉

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy