Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Helsingin Vallila


T.A.
 Share

Recommended Posts

Nyt näyttää siltä, että Tampere jää taakse ja minustakin tulee helsinkiläinen. Vallilasta on tarjolla kaksio ja nyt kiinnostaisi tietää millainen paikka Vallila on asua. Onko palstalaisista kukaan niiltä kulmilta kotoisin? Joutuuko väistelemään narkkareita ja viuhuvia luoteja vai onko asukkaina etupäässä mummoja :hali_hehe:? Ennen kaikkea tietysti kiinnostaa onko lähistöllä hyviä juoksureittejä?

Link to comment
Share on other sites

Joo, asun Vallilassa ammattikoulun lähellä enkä ole törmännyt narkkareihin ja muutenkin on ollut yllättävän rauhallista (vain liikenteen melu välillä vähän haittana). Juoksureittejä löytyy ainakin mäkelänrinteen uimahallin takaa Toukolaan ja Vanhakaupungille päin mentäessä ja tietysti hyville keskuspuiston poluille pääsee ainaskin olympiastadionin takaa pohjoiseen päin mentäessä.

Link to comment
Share on other sites

Asuin 90 luvun alussa pari vuotta vallilassa. Sanoisin että Helsingin keskustan lähiympäristössä parhaita asuinalueita. Entistä (ja miksei nykyistäkin) työväen asuinaluetta, mutta arvostetaan aika korkealle nykyään. Puuvallila todella upeaa seutua.

Lenkkimaastot lähellä, halusi juosta sitten kevyen liikenteen väyliä tai puistoissa tai metsässä, johon matkaa muutama kilometri.

Nistiluukkuja harvakseltaan, niin kuin kaikkialla suuremmissa kaupungeissa nykyään, mutta ei häiriöksi asti, vaan katukuva ihan ok.

Link to comment
Share on other sites

Noin 10 vuotta on tullut asuttua tässä Vallilan liepeillä.Rauhallista seutua on ja hyvät kulkuyhteydet moneen suuntaan.Keskuspuistoonkin pääsee melko näppärästi.Arabianrantaa pitkin pääsee myös Viikin luonnonsuojelualueen kautta aina Herttoniemeen asti. Itse on tullut lenkeiltyä juuri em. rauhallisia reittejä paljon.

Tervetuloa vaan !

Link to comment
Share on other sites

Tänään käytiin katsomassa asuntoa, mutta jätetään varmaan ottamatta. Kieltämättä sijainti on hyvä, mutta asunto ei meidän tarkoituksiin oikein sopiva, eikä kovin viihtyisä... Nyt täytyy vaan jatkaa hakua. Kiitos kaikille hyödyllisestä informaatiosta. Voi olla, että asunto kuitenkin löytyy vielä tuolta alueelta.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy