Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ma 8.1


peter
 Share

Recommended Posts

122mins, 21,5kms, av hr 140*, pace avg 05:34, 1267 kcals, iPod joke: Den glider in!

Vuoden eka yhteislenkki Samin kanssa. Sellainen herätys ja paluu arkeen ja tämän vuoden lähtötason tsekkaus kohti seriöösimpää harjoitusta. Talin peruslenkkiä, johon 3x mäkivetoja, ja ex tempore 200 m spurttailua. Aika hyvin mehut vei ja olo oli nöyrä noiden maaseutuköpöttelyjen jälkeen. Paljon kai töitä saa tehdä, että se maraton menee reilusti < 4 h....

Muuten kiva lenkkeilysää ja fiiliskin hyvä, kevääseen päin mennään, mutta Polar 625X soitteli taas ihan hoosiannaa. EI auttanut vaikka pesin sen vyönkin. Hurjin spurttien aikana syke putosi 32-40 tasolle ja kotona vaatteita pukiessa syke oli noin 210....:kapa:

iPodilla soi pääasiassa rock, mutta muutamat joget olin heittänyt sekään. Kipeimmät tuttavuudet tänään: Den Glider in ja Kids in America! :character00115:

AI NIIN, ja voi sitä autuutta kun juoksuharjoittelun ja venyttelyjen jälkeen vaaka näytti 77 kg! Vuosi sitten lukema oli 85 kg! Tässähän on kohta nuoruusvuosien mitoissa. Enkä todellakaan aio kuulua siihen 2/3 miehistä, joilla on ylipainoa, niin kuin Hesarissa tänään kirjoitettiin. NoFatInMyBackyard - EVER!

Link to comment
Share on other sites

Heippa Jogger. Vauhtien perusteella näyttää siltä, että ennemminkin kunto olis nyt jo luokkaa 3h30m maralla tai alle! Aivan hurjan näköistä tuloskehitystä tapahtunut syksystä, joten onnea kovasti.

Jihuu, I am the King of the World! Pitäiskö tässä rukata tavoitteet uusiksi:

tunti pois viime vuoden ensimmäisestä maratonista? eli kun HCM 06 meni 4:35 niin tänä vuonna sitten tavoite HCM 07:ssa olis 3:35....Olishan se hienoo, jos vois joskus juosta yhtä lujaa kuin joku muu...:happy0167:

Link to comment
Share on other sites

Luisteluhiihtoa 23,1 km, nyt pitää hiihtää kun vihdoinkin on ladulle kunnolla päässyt...

Olen hyvin kateellinen kaikille hiihtäjille...Tamperella ei ihan onnistu kun on viisi astetta lämmintä:mad0228: Juostua tuli kuitenkin 12.5km aikaan 65min. Perus pk-lenkki siis. Hyvin kulki ja sykkeetkin pysyi kurissa.

Link to comment
Share on other sites

Kuntosalilla reilu tunti, ja kyllä tuollakin sykkeet saa nousemaan. Hyvä treeni...tästä se lähtee. Onnittelu "veli" eli joge kovasta kuntokehityksestäsi. Uskon, että se super hyper toteutuu reilusti ;)

Pantsen polvetkin ne paranee niin, että niillä kelpaa vaikka pogota Tukholman-risteilyllä.....:kapa:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy