Jump to content
Juoksufoorumi.fi

26.11.


essu
 Share

Recommended Posts

Viikonlopun viimeinen lenkki - pieni aamupyrähdys: 4 km, 27:05 (6:46/km), avg 142, max 161 lopun pikkuspurtissa. Lunta oli sitten sadellut yön aikana jonkin verran - näyttää kauniilta :innostunut

Tämä oli kyllä enemmän sellainen henkinen lenkki itselleni täysin omituiseen aikaan, kun en enää ehdi ennen maanantaita juoksemaan (ellen halua kantaa kaikkia juoksukamppeita ympäri erilaisia juhlia). Ja eikun: :ruokaa & :juom

Link to comment
Share on other sites

Hihhei! Johan tuota lunta oli pihalla kun heräsin. Senpä vuoksi pitkääästä aikaa aamulenkki. Eipä ole tullut aamuisin juostua. Suuntasin Hervantaan.

Matka: 8km / Aika: 40.14 / Vauhti: 5.02

Muuta: Kylläpäs lumella juokseminen olikin akuankka-touhua. Kitkaa kaipasi tossun pohjiin. Jääkelit hakkaa silti 100-0. Vielä olisi tarkoitus tänään juosta, mutta katsotaan...

Edit: Jep. Vähintäänkin nuo biltemat käyn hakemassa. Kovapäisenä varmaan vasta kun alkaa olla luistelukelit. ;)

Link to comment
Share on other sites

Poikkeehan vaikka Lakalaivan Biltemasta hakemassa remelit alle. Ei maksa ihan hirveesti, oliskohan abauttiarallaa 5.90 €.

Taidan ite antaa omilleni tänään ekan kunnon testin.

Hyvin ne bilteemat pelitti. Jokunen sentti tuossa oli lunta, enimmäkseen jo kovahkoksi sotkettua.

10,1 km 145, 0:48:49, 4:50 min/km, 78 max%, 70 res%

Tarkoituksena oli testata 5 min/km vauhtia. Mittarilla sainkin vauhdiksi 4:58. Puolivälissä kyllä jo laskeskelin, että n. 6 s/km taitaa vauhti olla nopeampaa. Aikas selkeesti meni vk puolelle tämä jolkottelu. Joskus olen muistaakseni katsellut, että maratonvauhtini löytyy n. 146 sykkeisestä treenivauhdista, lähellä mentiin, mutta jotenkin aika kovalta tuntui.

Pari päivää on painonpudotus ollut nyt jäissä. Tarkoituksena olis hieman katsoa reagoiko sykkeet jotenkin. Tuo lumi vaan nyt laittaa taas oman lisämausteensa tähän vertailuun.

Link to comment
Share on other sites

Jahas, se olikin sitten ensimmäinen lumikelin lenkki tänä talvena! Juoksin Paloheinän kautta Laaksoon ja sitten Pasilan kohdilta kevyenliikenteenväylää takaisin kotiin Pukinmäkeen. Siis standardi n. 31km pitkä lenkki, ensimmäinen kolmeen viikkoon. Periferiassa (siis Pukinmäki, Paloheinä, jne.) oli lumi vielä melko kuivaa ja hyvä juosta, mutta keskustaa kohti alkoi muuttua loskaisemmaksi kuten arvata saattoi jo etukäteen. Mutta kyllä siellä silti oli aikas makeeta juoksennella. Lenkin jälkeen lenkkareiden pohjatkin kiilsivät enemmän kuin koskaan sen jälkeen kun ne ostettiin, sen verran tehokkaasti tuo lumi ne pesi!

Njoo, siis n. 31km aikaan 2:29. Pidon puute sekä viikon takainen reilun viikon mittainen flunssajakso näkyi vauhdissa, mutta mitäs siitä. Meni kuitenkin alle 2:30, mikä olikin tavoite.

Avovaimo lusmusi eikä viitsinyt lähteä ulos juoksemaan, vaan lähti mieluummin kuntosalin matolle köpöttelemään. Näin mullakin jää nyt sitten tuo matkanteko tuohon 31km:iin, mikä on varmaan ihan hyväkin. Jos olisi tullut se normaali 10km tai yli avovaimon kanssa tuon 31km:n lisäksi, olisi se ehkä ollut kropalle turhan paljon nyt kun flunssan jälkeen pitää taas totutella näihin harjoitusmääriin. Olenkin tietoisesti ottanut tämän viikon lähinnä totuttelun merkeissä, paria kovempaa rutistusta lukuunottamatta.

Link to comment
Share on other sites

27.5 km, 6.09. Kevyttä juoksua. Lunta tuli koko matkan ajan ja tasainen valkoinen patja pehmitti matkaa. Feelmaxit tuntui aika märältä koko matkan, mutta ei varpaita palellut. Ei ollut liukastakaan (muutama nuori mies näytti harjoittelevan autolla ajoa, mutta eivätpä hekään ojaan päätyneet).

Meni kyllä aika itsestään, olis pitänyt ehkä juosta pikkaisen kovempaa, mutta ajattelin ottaa varman päälle tuon lumen takia.

Link to comment
Share on other sites

Lunta tullut tupaan 8) poikavauvan kanssa ekaa kertaa käytiin lenkillä 40 minuuttia. Se kun on vasta kaksi viikkoa vanha. Junnu nukku koko matkan ja tuore faija ei meinannut pysyä housuissa että olisi itse päässyt myöhemmin juoksemaa. Sen jälkeen itse juoksemaan 8 km rennosti lumisateeseen. nyt vaan saunaan ja sen jälkeen katselemaan uutisvuotoa ja :uninen

Link to comment
Share on other sites

Eilen pikkujoulut. En juonut, vaimo sitäkin enemmän ja minä kuskasin, sekä maksoin :wtf Tänään kellon ympäri töitä. Toisella keikalla tuli sitte kolmannesta kerroksesta alas kantamista. Hetken kanniskelin ja sain sitte yht'äkkiä päähäni alkaa vetämään treeninä. Juoksin ylös alas laatikoita ja mööpeleitä kantaen. Työkaveri katteli ja ihmetteli, mikä tolle tuli.

Asiakas kysyi jossain vaiheessa, vieläkö meillä on keikka senkin muuton jälkeen, kello oli jo illan puolella. Totesin, että ei nyt sentään. Asiakas siihen, "Aattelin kun teillä on noin kiire koko ajan". Oliko se positiivinen palaute vai mikä? Ai niin, asiakas oli kuvan kaunis parikymppinen naishenkilö, olin aivan :rakastunut2 Mutta sehän ei ollut mikään syy innostukseeni, eihän nyt toki :innostunut Siispä ohjelmassa terävä vajaan puolen tunnin rappujuoksentelu.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy