Jump to content
Juoksufoorumi.fiSeppo

Testissä Garmin Vivomove HR

Recommended Posts

vivomove HR on syksyllä 2017 julkaistu rannesykemittari/aktiivisuusranneke. Virallisesti Vivomove HR löytyy Garmininkin sivuilta aktiivisuusrannekkeen alta, mutta siitä löytyy kuitenkin myös sykemittarin ominaisuuksia. Vivomoven HR:n erikoisuus on se että se näyttää vähiten sykemittarilta kuin yksikään aikaisemmin testaamani sykemittari. Kellosta löytyy oikeat kellonviisarit eikä siinä lepotilassa ole esillä erillistä näyttöä. Näyttö aktivoituu vasta kun näyttöä napauttaa kaksi kertaa tai kun nostat kättä ja käännät rannetta. 

 

 

Lue lisää....

 

 

IMG_8738.thumb.jpg.18e2148a695eed3bc08b8e1d606d972d.jpg

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Baltsu

Paljonko tuo maksaa? Voisin kuvitella, että tuo mittari kilpailee rannekellon kanssa. Ulkonäkö on ihan siisti varsinkin testaamassasi värissä. Sitten kun lähtee lenkille ulos, niin voi ottaa jonkun toisen, GPS:n omaavan mittarin. Sen sijaan arkikäytössä tähän vuodenaikaan, jolloin tulee käytyä treenaamassa sisällä juoksumatolla, tuo mittari ajaa asiansa, koska sillä GPS:llä ei kuitenkaan tekisi mitään. Eli tuo on vähän fiksumpi rannekello. Paino ainakin on sopivan kevyt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Verkkokaupassa hinnat alkaa nyt 200 eurosta. Sellaseen perus liikkumiseen tuo sopii hyvin. Mieluummin sitä tuolla pelkkiä askeleita ja juoksu/kävely lenkkejä mittais kuin monilla muilla mittareilla. Siis arkikäytössä tyylikkäämpi kun oikeaa tarvetta monipuolisemmalle mittarille ei ole. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Baltsu

Aivan. 199,90€ tosiaan näyttää maksavan ja on varmasti hintaansa nähden erinomainen. Itse esim. olen juossut nyt marras-joulukuussa vain kerran viikossa ulkona eli voisin käyttää tuollaista kelloa ja silloin harvoin, kun menen ulos, ottaa GPS-mittarin. Ainakin puoli vuotta tähän pimeämpään, sateisempaan, liukkaampaan aikaan tuo on pätevä peli, kun harjoittelu pitää tehdä pääosin sisällä.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Jussi

Hyvin on testattu Garminia.Itsellä ainakin vahvistui tämän ostopäätös. Tosin nyt huolettaa hieman kun jouduin palauttamaan Polar M430 kun silikoniranneke aiheutti allergia oireita. Mutta tätähän oli saatavana nahkaisen premium versiona. 

Eikä tosiaan tuo ulkonäkö ole paha,itse en tarvitse gps kun kännykästä sellainen löytyy jos niin tarkkaan tarvitsee matkaa mitata. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy