Jump to content
Juoksufoorumi.fiSign in to follow this  
Juostenulkona

Topo Athletic

Recommended Posts

Tuo Topo athletic Fli Lyte 2 vaikuttaa mielenkiintoiselta. Pieni drop ja hyvä varvastila. Ei kyllä mikään kevyt (no: 9 238 g). Maantiekengän painossa minulle ylärajalla. Tilaisin, jos tietäisi oikean koon. Esim. Bike24 130 e + rahti. Tuon kirjoitettuani huomasin, että Topo Athletic M-ST-2 olisi vielä mielenkiintoisempi. 0-drop ja alle 200 g. Noita tekisi mieli kyllä testata.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest baltsu
On 28.11.2017 at 19.34, m-52 kirjoitti:

Tuo Topo athletic Fli Lyte 2 vaikuttaa mielenkiintoiselta. Pieni drop ja hyvä varvastila.

 

minimalistisen koulukunnan kenkä, jossa alhainen droppi, suht alhainen paino, leveä varvastila. Jos vertaa esim. Hokan Clayton 2:een niin keskeistä on myös halpa hinta. Siinä missä Hoka maksaa jenkeissä 150 taalaa, niin Topo on listahinnaltaan vain satasen eli 50% halvempi. Se on siis edullinen merkki ja myy osittain varmasti hinnalla.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest baltsu

Hoka tietysti tuohon verrattuna paljon enemmän vaimennettukin, mutta toisaalta toi Fli Lyte 2 on malli, josta sanovat, että on cushioningia.

 

4Runnersin konseptia en ymmärrä lainkaan. He ovat kuin tuuliviirejä. Merkit ja mallit vaihtuvat koko ajan. Dissaavat siellä asiakkaille valmistajia ja hetken päästä myyvät sitten sitä samaa merkkiä. Merkit ja mallit vaihtuvat koko ajan, eikä mikään ole ikäänkuin vakiintunutta. Silti myyvät korkeammalla hinnalla kuin kukaan muu. Tuollainen sekava mallipolitiikka sopisi mielestäni vain outletmyymälään. Kengät max 50 euroa ja myydään mitä sattuu olemaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 30.11.2017 at 16.43, m-52 kirjoitti:

Noiden Topo -kenkien kiertojäykkyydestä vaikea sanoa, kun ei ole päässyt hypistelemään. Nuo Hokat ovat jäykkiä pökäleitä, joten noita en jalkaani laita ainakaan juoksulenkille.

Tilasin kokeeksi talvijuoksuun mallin MT-2. 3 mm drop ja painoa muistaakseni n. 250 g. Sain nuo tänään ja vaikuttavat hyviltä jalassa. Tiistaina ensimmäinen testilenkki. Jos toimivat, niin tilaan vielä nuo kevyet maantiekengät. Koko osui nappiin eli sama UK 10.5 kuin useimmissa muissakin kengissä. Hyvä varvastila noissa on eivätkä ole mahdottoman kiertojäykät.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

16 kilometrin testi takana 15 asteen pakkasessa.  Hyvät kengät, vaikka noin kova pakkanen ei ole testin kannalta paras mahdollinen. Juoksin lähinnä pyöräteitä ja pito oli tosi hyvä. Taitaa mennä tilaukseen nuo kevyet maantiekengät.

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 tuntia sitten, Raid kirjoitti:

Mahtaakohan Topoa olla Suomessa myynnissä muualla kuin 4Runnersissa?

 

Ultraventure vois olla kiinnostava malli, mutta ei ihan sikaa säkissä uskaltaisi tilata.

4Runnersissa kun ei ollut kokoja muistakaan malleista.

Ainakin Matinkylän Ison Omenan Juoksulabrassa oli Topoa tarjolla kesällä kuin siellä kävin (en muista oliko juuri tuota kyseistä mallia). Liikkeessä on vissiin remppa menossa tällä hetkellä, eikä se ole auki (15.11 aukeaa taas, jos Ison Omenan nettisivujen tieto pitää paikkansa). 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 23.10.2018 at 22.10, m-52 kirjoitti:

Erinomainen kenkä poluille tuo MT-2, sopii nimenomaan leveälestistä kaipaavalle ja 0- dropista lisäplussa. Toimivat myös kovalla alustalla.

Siis 3 mm drop. Nyt on tullut lisäkilometrejä maastossa, ja edelleen voin kehua. Haastavammassakin maastossa pelittävät. Tuo leveä varvastila on omille jaloilleni mainio. Jos olisin ostamassa maantiekenkiä, ostaisin kokeeksi Topot, nimenomaan tuon ST-2:n. Onhan Topolla myös vedenpitävä malli Topo Athletic Hydroventure, painokin jää alle 300 g:n.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ostin joulukuun alussa Topon Ultra Fly -kengät Ison Omenan liikkeestä. Yhden lenkin päässyt vasta vetäisemään niillä (asfaltti, räntää ja loskaa, n. 8km) ja hyvät on! Taidan vetää varsinkin kesän pitkikset pääosin noilla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyt hommasin minäkin Ultrafly:t Juoksulabrasta. Sitä aiempaa mallia, uudempaankin on jo saatavilla ulkomailta. Tykkään kovasti; sopivasti vaimennusta pitkiksillekin, istuu hyvin nilkasta/jalkapöydästä ja varpaat tykkäät elintilasta.

Topon saatavuus Suomessa ei näytä hyvältä. Maahantuojalta taisi aika nopeasti loppua usko tuotteeseen ja Juoksulabralla on nyt niiden loppuvarasto. Onhan tuo tietysti haastavampi myydä Intereihin, tms. yleisliikkeisiin kuin joku tunnetumpi merkki. Harmi, sillä mielestäni tossut ovat erinomaisia ja niille on olemassa tietynlainen tilauskin leveäjalkaisten suomalaisten keskuudessa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy